• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Zonnehoeden en Zonnekleppen
Zonnehoeden en Zonnekleppen

Hoeden bedrukken

Hoeden zijn leuke geschenken voor je relaties. Ze zijn uitermate geschikt om je bedrijf te promoten op een beurs of een event. Maar ook leuk om geschenk te doen voor de zomermaanden. Bekijk hieronder snel het aanbod en vindt de perfecte zonnehoed of cap voor je relaties.

 

Producten

Hoeden en zonnekleppen bij Zintuig

Zonnehoeden en zonnekleppen koopt u bij Zintuig! Met deze hoeden en kleppen houdt u de zon uit de ogen van uw klanten terwijl zij uw bedrijf promoten met de zonnehoeden en zonnekleppen. Tijdens een dagje aan het strand of bij een zonvakantie zijn deze zonnehoeden een onmisbaar artikel. Klanten en werknemers zullen er goed uitzien met uw bedrijfslogo bedrukt op de zonnehoed of zonneklep en daarnaast ook goed beschermd zijn tegen de zon. 

 

Over zonnehoeden en zonnekleppen

De producten zijn gemaakt van katoen of polyester. Dit relatiegeschenk leent zich uitstekend voor het dragen tijdens bedrijfsevenementen, zoals beurzen, sportwedstrijden, picknicks of een lekkere dag aan het strand! Wilt u de zonnehoeden of zonnecaps liever niet bedrukken dan is dit natuurlijk helemaal geen probleem! Als u de zonnehoeden of caps wel wilt voorzien van een bedrukking kunt u, afhankelijk van de hoed, kiezen uit meerdere type opdruk. 

 

Eenvoudig bestellen

Heeft u de perfecte zonnehoed of zonneklep gevonden voor uw relaties, dan kunt u deze eenvoudig bestellen op de website. Op de pagina kunt u snel berekenen wat de kosten zijn bij het gewenste aantal met de gewenste opdruk. Vervolgens kunt u met een paar klikken de artikelen bestellen. Bestelt u liever telefonisch of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. 

 

24-04-2017

 

****************************************************************************************************************

 

Zonnehoeden en zonnekleppen bij Zintuig

Zonnehoeden en zonnekleppen koopt u bij Zintuig! Houd de zon uit de ogen van uw klanten terwijl zij uw bedrijf promoten met de zonnehoeden en zonnekleppen van Zintuig. Klanten en werknemers zullen er goed uitzien met uw bedrijfslogo bedrukt op de zonnehoed of zonneklep.

 

Meer informatie over zonnehoeden en zonnekleppen

De producten zijn gemaakt van katoen of polyester. Dit relatiegeschenk leent zich uitstekend voor het dragen tijdens bedrijfsevenementen, zoals beurzen, sportwedstrijden, picknicks en meer! Wilt u uw relatiegeschenken liever niet bedrukken dan is dit natuurlijk helemaal geen probleem! Koop uw zonnehoeden en zonnekleppen snel!