• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
barbecue - tuin - terras
barbecue - tuin - terras

 YES! Het zonnetje straalt weer, straalt uw logo mee op bedrukte relatiegeschenken voor in de tuin?

Barbecue met een opdruk, een lief plantje met uw logo of een tuinstoel voor uw relaties. Allemaal snel geleverd, goed bedrukt en gegarandeerd tegen een beste prijs. Dat zijn de beloftes van Zintuig.nl relatiegeschenken. Geef reclame Zintuig, en de zon, tuin en een hoop plezier!

 
Producten

Relatiegeschenken voor in de tuin, op het terras of voor de barbecue

De zomer komt er weer aan en dat betekend mensen gaan weer lekker in de tuin aan de slag of gezellig barbecueën met zijn allen. Om als bedrijf een steentje bij te dragen aan deze gezelligheid hebben wij een mooie selectie tuin en barbecue artikelen die u kunt voorzien van uw logo of boodschap. 

Door de zon en het lekker buiten bezig zijn wordt iedereen altijd vrolijk, door tuin en barbecue artikelen te voorzien van uw logo of boodschap creëert u gelijk een positief gevoel bij uw bedrijf omdat u er toch op een manier bij de gezelligheid aanwezig bent.  


Niet alleen in de tuinen zal uw bedrijf stralen tussen de gezelligheid maar ook bij tussen de vele kampeerders zal uw bedrijf genieten van de positiviteit. Niet alleen bij de kampeerders die uw bedrukte artikelen gebruiken zal uw bedrijf stralen maar ook voor de andere kampeerders die het logo te zien krijgen. 


Het assortiment

Wij hebben speciaal voor u een mooie selectie gemaakt met artikelen die u kunt laten bedrukken. In ons assortiment zitten de volgende artikelen:


Bedrukken

De verschillende artikelen kunt u allemaal geheel naar uw eigen wensen laten bedrukken en personaliseren. Er worden voor de verschillende artikelen verschillende soorten drukmethodes gebruikt waardoor uw logo of boodschap er perfect op kan worden gedrukt. **************************************************************************************************************************

 

Relatiegeschenken voor in de tuin bij Zintuig.nl. Ga voor een groen imago!

De laatste jaren zijn steeds meer bedrijven zich als groen gaan profileren. Tuinartikelen met logo zijn ideaal om dit uit te stralen. Door het buitengevoel dat mensen hebben wanneer zij van de tuinartikelen gebruik maken, is de link met groen snel gelegd. Als er dan een logo op de tuinartikelen gedrukt is, profiteert het bedrijf van deze associatie. Maar niet alleen groen is een goede associatie voor een bedrijf. Een gezellig gevoel is misschien wel even belangrijk, en wat is er nou gezelliger dan lekker barbecueën. Bij Zintuig vindt u daarom ook een groot aanbod aan barbecue artikelen die allemaal bedrukt kunnen worden. 


Bedrukte tuinartikelen ook voor op de camping

Veel kampeerders maken ook gebruik van tuinartikelen met logo. Vooral opvouwbare stoelen en strandstoelen zijn dan populair. Hiervoor geldt natuurlijk hetzelfde voordeel als in de tuin. Bovendien is kamperen voor veel mensen een moment van rust, waardoor het logo op de tuinartikelen ook in andere contexten een prettig gevoel met zich meebrengt. En dat geldt niet alleen voor de kampeerders die zelf de stoel meebrengen, maar ook voor andere kampeerders die het logo zien. Tuinartikelen met logo kunnen wat dat betreft wonderen doen voor een merk.


Bedrukken en bestellen

De verschillende artikelen kunt u eenvoudig bestellen. heeft u het perfecte artikel gevonden, dan kunt u gemakkelijk de kosten berekenen bij het gewenste aantal met de gewenste opdruk. vervolgens kunt u binnen een kaar klikken bestellen. bestelt u liever telefonisch of heeft u nog vragen? neem dan gerust contact met ons op.