• Hier werken experts voor jou
 • Beste prijs garantie
 • Snellere levering
 • Groots assortiment
Alle
Mokken bedrukken
Mokken bedrukken

Mokken bedrukken

Met je bedrijf wil je natuurlijk iets uitstralen, hiervoor doe je dagelijks je best. Deze uitstraling kan je ook door laten voeren in je mokken. Deze mokken zijn ideale geschenken voor je relaties of personeel. Zij worden hierdoor herinnerd aan je bedrijf. Bekijk snel hieronder de verschillende mokken die je allemaal kan laten bedrukken, en vindt de perfecte mok voor je bedrijf. 

We hebben al mokken vanaf 100 stuks voor € 1,48 per stuk

Producten

Bedrukte mokken, het ideale reclamemateriaal voor jouw bedrijf

Als bedrijf wilt u een boodschap uitstralen, hier bent u natuurlijk dagelijks mee bezig. De boodschap die u wilt uitstralen kunt u door voeren in uw mokken. Deze mokken ideale relatiegeschenken voor uw personeel of relaties. Door de bedrukte mokken wordt iedereen dagelijks aan op een positieve manier uw bedrijf herinnerd. Vaak heeft het personeel ook een koffiemok op het bureau staan of als er klanten worden ontvangen krijgen de klanten ook een kop koffie in een mok met uw bedrijfslogo. Dit geeft een professionele uitstraling aan uw bedrijf en komt u betrouwbaar over bij de klant. Hoe vaker het bedrijfslogo terug te vinden is, hoe meer vertrouwen de klant krijgt in uw bedrijf. 


Soorten mokken die u kunt bedrukken

Wij hebben veel verschillende soorten mokken in verschillende formaten, stijlen en formaten. Zo hebben wij:

Mokken laten bedrukken

U kunt mokken bedrukken voor het personeel op kantoor maar ook als promotioneel product voor uw relaties. 

De mokken worden bedrukt door verschillende opdrukmethodes: 

 • Transferdruk, opdrukruimte 55 x 70 mm
 • UV High Gloss, opdrukruimte 55 x 70 mm
 • Sublimatiedruk, opdrukruimte 190 x 97 mm

Met de Sublimatiedruk zijn de mokken full colour te bedrukken. Het grote voordeel van sublimatiedruk is dat de print onderdeel wordt van het artikel, dit betekent dat het niet snel zal slijten en lang mooi op de mokken en bekers blijft zitten. Sublimatie druk heeft meerdere voordelen:

 • Heldere kleuren
 • Speciaal hoogglans effect 
 • Vaatwasmachine bestendig
 • Fullcolour rondom te bedrukken
 • Hoge kwaliteit

12-04-2018


************************************************************************************************************

Mokken bedrukken voor personeel


Uw bedrijf is uw trots en dat wilt u graag laten zien. Maar deze trots hoopt u ook op uw personeel over te kunnen brengen. Want tevreden personeel zet zich voor 100 procent in voor uw bedrijf. Hoe creëert u deze tevredenheid én trots bij uw werknemers? Ten eerste door met goede arbeidsvoorwaarden te komen. Dit is wellicht de belangrijkste drijfveer van het personeel om voor uw onderneming te werken. Daarnaast bewustwording voor datgene waar uw bedrijf voor staat. Dit doet u door het personeel bij zoveel mogelijk zaken te betrekken. Wanneer uw werknemers het gevoel hebben dat ze gehoord worden en waardevol voor het bedrijf ontstaat er een geheel andere sfeer. Het personeel zet zich beter in en is net als u trots op het bedrijf. Dit mag beloond worden met een extra uitbreiding: mokken voor het personeel. 


Bedrijfskantine


Is uw onderneming voorzien van een bedrijfskantine? Dan is het zeker een aanrader om gebruik te maken van bedrijfsmokken of koffiemokken met het bedrijfslogo erop. Dit herinnert het personeel dagelijks aan datgene waar ze voor werken en wat ze bezig houdt. Bovendien voelen veel werknemers stiekem toch wel die trots wanneer zelfs hun mokken voorzien zijn van het bedrijfslogo. Dit straalt toch wel een mate van professionaliteit uit. Bovendien geeft het werknemers het gevoel dat de werkgever investeert in het personeel door ze te voorzien van hun eigen mokken. Bovendien zijn alle mokken ook ideaal als relatiegeschenk, voor personeel, leveranciers of andere bedrijven waar u zaken mee doet.


Betrouwbaarheid en uitstraling


Komen uw werknemers regelmatig met klanten in aanraking? Vaak zien we dat het personeel een koffiemok op het bureau heeft staan terwijl er klanten worden ontvangen. Ook dan is een koffiemok met bedrijfslogo een aanrader: het heeft een professionele uitstraling en komt betrouwbaar over op de klant. Want hoe vaker het bedrijfslogo terug te vinden is, hoe meer vertrouwen de klant in het bedrijf krijgt.


Het bedrukken van mokken hoeft niet duur te zijn. De mok Oslo is een wit porseleinen beker en heeft een groot drukoppervlak die opvalt, zodat er voldoende mogelijkheden zijn. De mok heeft een inhoud van 30 cl wat ideaal is als grote koffiemok. De mok Geneve wit is zeer geschikt voor koffiepads en koffieautomaten. Ideaal voor kleinere bedrijfslogo's die toch op willen vallen. De mok 3 dl, Salo is een echte eyecather. De witte buitenzijde is ideaal voor het bedrukken van uw bedrijgfslogo of boodschap. De binnenzijde is blauw gekleurd en valt daardoor extra goed op. Bestelt u grote aantalen dan bent u zeer voordelig uit. Mokken zijn het ideale relatiegeschenk maar ook zeker aan te raden voor gebruik in de bedrijfskantine of voor uw zakelijke relaties. 


Waar moet je op letten bij het laten bedrukken van mokken?

 

 1. Kies voor een duidelijke kleur van de opdruk
  Als wij op bezoek gaan bij klanten zien wij nog te vaak bedrukte mokken met een onduidelijke opdruk. Een blauw logo is onduidelijk op een zwarte achtergrondkleur. Kies voor duidelijkheid!
   
 2. Bekijk de staffelkorting
  Hoe meer stuks u besteld, hoe goedkoper de prijs per stuk. Zo betaalt u voor 50 bedrukte mokken € 2,41 en voor 100 bedrukte mokken € 1,28. Bekijk deze bedrukte mok.
   
 3. Een persoonlijke tekst

  Veel bedrijven kiezen voor een bedrukking met het bedrijfslogo. Een persoonlijke tekst blijft langer hangen en wordt nog beter ontvangen door uw doelgroep. Kies dus voor een combinatie van een bedrijfslogo en een persoonlijke tekst.
   

 4. Levertijd
  De levertijd varieert per mok. Als u met spoed een mok zoekt, kunt u dit vaak aangeven bij de relatiegeschenken webwinkel.
   
 5. Bij twijfel: vraag een sample aan
  Als u twijfelt over hoe een bedrukte mok er in het ‘echt’ uitziet, is het mogelijk om een sample te bestellen.