• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Pennen - potloden - markers
Pennen - potloden - markers

Pennen bedrukken? Potloden bedrukken? Markeer stiften bedrukken? U ziet het allemaal in deze categorie

Met ervaring sinds 1999 bent u bij ons aan het goede adres voor de snelste levertijd, laagste prijs en beste service, bovendien maken wij gratis een digitaal voorbeeld met uw logo! Upload uw logo bij de offerte aanvraag en wij gaan voor u aan de slag.

Producten

Pennen bedrukken voor uw bedrijfspromotie? Kies dan de juiste pen!

We zien en gebruiken ze dagelijks, we hebben ze bij ons in onze tas en koffer, we vinden ze bij een bank of hotel en hebben er altijd een liggen op ons bureau. We hebben het natuurlijk over pennen. Pennen bedrukken is een ideaal marketing- en promotie middel.

Aanbod van verschillende bedrukte pennen

 

Voor veel mensen voldoet een pen al snel. Als u pennen wilt bedrukken is het soms lastig om de juiste pen te vinden omdat het aanbod zeer groot is. Als er een correcte mix is van marketing en promotiepennen, dan is het gemakkelijk om goede resultaten te behalen met uw promotiecampagne. Echter moeten er wel aan een aantal onderdelen worden voldaan. Eerst moeten de vragen gesteld worden, wie is de doelgroep en hoe bereiken wij hun. Het kiezen van de promotie pen is dus een weloverwogen keus die moet aansluiten op de doelgroep. Voordat u begint met pennen bedrukken moet dit helder zijn zodat u niet de verkeerde pennen bedrukt. 

 

Pennen bedrukken voor elke gelegenheid

Als u bijvoorbeeld aanwezig bent op een beurs, is het de bedoeling dat u herkenning creëert voor de bezoekers. De doelgroep die u op een beurs tegenkomt zijn voornamelijk nieuwe klanten. De juiste pen voor z’n situatie is een pen die een boodschap overbrengt aan de nieuwe klanten. Een balpen zal hier een geschikte pen zijn. Deze pennen bedrukken is in deze situatie ideaal omdat zij uw informatie meegeven. Deze pennen passen in elk budget en worden door vrijwel iedereen geaccepteerd als promotiegeschenk. Het aanbod in plastic pennen is heel groot. Zo vindt u bij verschillende leveranciers al pennen voor een aantal cent per stuk maar ook een iets luxere balpen. U kunt deze pennen bedrukken aan de hand van uw wensen.


Pennen bedrukken als relatiegeschenk

Als u een pen wilt gebruiken als relatiegeschenk, dan kunt u uw relaties voorzien van een metalen pen. Een plastic pen kan ook gebruikt worden in deze situatie, maar een luxe metalen pen voegt waarschijnlijk net iets meer toe en geeft een luxere uitstraling. Ook zal deze pen waarschijnlijk meer aansluiten op uw doelgroep. Voor deze pennen kunt u nog een stap extra maken, en deze pennen bedrukken met de initiale van de ontvanger. 

Wat dus van belang is, is dat u de juist pen kiest die past bij uw doelgroep. Er zijn echter situaties waarbij uw u doelgroep niet gemakkelijk kunt bepalen. Wat kunt u dan doen? Houdt als basis in gedachten dat een pen een onderdeel is van uw promotie campagne. Bekijk wie de pen zal gebruiken, welk budget u heeft en vervolgens welk type pen hierbinnen past. Als deze vragen beantwoord zijn is het gemakkelijk om tot de juiste pen te komen en kunt u de pennen bedrukken.-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pennen bedrukken: Een combinatie van Kunst en Wetenschap

Perfect promotiemiddel

U kent het wel: u leent van iemand een pen en u krijgt er eentje met een logo of bedrijfsnaam erop. Niet alleen bent u nu bewust van dit bedrijf, het is ook nog eens een goede conversatie starter! 

Wij van Zintuig weten hoe goed bedrukte pennen werken om een bedrijf te promoten. Je hebt een pen namelijk veelal in je hand, waar je er regelmatig naar kijkt en zo blijft de naam of het logo van een bedrijf bij je hangen. Ook leen je hem meer dan eens uit aan andere mensen: volgens onderzoek beland een bedrukte pen gemiddeld bij 7 verschillende mensen in de handen. Bedrukte pennen verspreiden is de goedkoopste manier om iedereen te laten weten dat uw bedrijf er is om te blijven.


Een pen voor iedereen!

Wij leven met de wonderbaarlijke wetenschap dat iedereen uniek is! Onze filosofie is dat ook iedere pen uniek is. Elke pen heeft een eigen verhaal, komt bij verschillende mensen in de handen en heeft een andere impact. Weet u niet zeker of het ontwerp dat u heeft uitgekozen helemaal juist is? Wees gerust. Wij hebben de digitale proef ontwikkeld waardoor u in detail kunt zien hoe de pen gaat worden, nog voor de opdruk.


Kies uit ons brede assortiment!

U kunt bij Zintuig de elegante Parker pennen bedrukken om uw design net dat beetje extra stijl te geven. Of gaat u liever voor eenvoud en wilt u de populaire Maxema pennen bedrukken? 

Als bedrijf is het belangrijk origineel te zijn met uw design. Om u daarbij te kunnen helpen hebben wij veel verschillende soorten pennen. Hier zijn enkele opties:

Parker pennen bedrukken,

Maxema pennen bedrukken,

Houten pennen,

Metalen pennen,

Luxe pennen,

Waterman pennen,

Markeerstiften,

Vulpotloden,

Speciale Promotie pennen,

Milieuvriendelijke pennen,

Balpennen,

En nog veel meer!


De Kunst van de bedrukte pennen

U bent het vast met ons eens: bedrukte pennen zijn geweldig! Wist u dat ze ieder jaar tot de top vijf best verkochte relatiegeschenken horen? Pennen zijn niet alleen een effectieve, goedkope manier van promotie, ze zijn ook nog eens hartstikke leuk!

Als u nog meer wilt weten over de kunst van het pennen bedrukken of als u er zelf meteen mee aan de slag wilt gaan, kijk vooral verder op Zintuig.nl