• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
BBQ schort
BBQ schort

Barbecue Schort bedrukken

De meeste BBQ liefhebbers hebben een eigen BBQ schort bij de BBQ liggen. En wellicht in sommige gevallen al wel bedrukt met een slogan of een logo.

BBQ schorten zijn namelijk goed te gebruiken als reclamemiddel en daarmee dus een goed relatiegeschenk om weg te geven aan je relaties.


Bij Zintuig.nl kan je hoogwaardige bbq schorten van bijv. leer laten bedrukken met je reclame. Er zijn verschillende bedrukkingsmogelijkheden om zo je bedrukte bbq schort te personaliseren.

Producten

BBQ Schorten bedrukken

Door je favoriete leerkwaliteit, de kleur en eventuele accessoires te kiezen, is je leren schort al vrij uniek in zijn soort. Wil je nu die extra stap? Kies dan voor een leren schort met je eigen logo of slogan (met eventueel nog een naam). Zo weet je zeker dat niemand anders in exact dezelfde creatie rondloopt als jij.

Een leren BBQ schort met je logo kunnen we snel voor je voor je maken.


Wat is er nou leuker dan je eigen schort personaliseren tijdens het barbecueën. Stel je bent lekker met vrienden tijdens de zomer lekker in de zon aan het zitten, en te eten.

Dan is het toch leuk om als extra toevoeging bijvoorbeeld je naam of initialen op je schort te hebben, zo maak je natuurlijk makkelijker duidelijk wie de echte barbeque king is.Natuurlijk is een leren BBQ schort al een top cadeau op zich! Maar… je maakt het net een tikkeltje meer bijzonder door je leren schort met logo te bedrukken. Of met een eigen design of naam. Op die manier is het schort compleet uniek en persoonlijk voor de ontvanger. Wat wij veel terugzien is dat een leren schort bedrukken met name populair is onder fanatieke hobby BBQ-fanaten. Iets wat begon als hobby, maar al snel uitgroeide tot een serieuze (bij)baan. En ja, daar hoort natuurlijk bij dat je een BBQ schort laat bedrukken met je eigen logo.