• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Potloden en vulpotloden bedrukken
Potloden en vulpotloden bedrukken

Potloden en vulpotloden bedrukken?

Stuur uw logo en dan maken wij gratis een digitaal voorbeeld! Bij elk artikel kunt u uw logo uploaden en voorkeur aangeven. Selecteer het artikel en vertel ons uw wens.

Producten

Potloden en vulpotloden bedrukken bij Zintuig

Pennen zijn natuurlijk de nummer 1 van de relatiegeschenken. Maar potloden zijn eigenlijk een soortgelijke promotieartikel. Dit komt doordat ook de potlood, misschien iets minder dan de pen, door meerdere mensen worden gebruikt. Een potlood is daarbij ook heel goedkoop te bedrukken waardoor u met een potlood een heel goedkoop kunt adverteren. Bent u dus op zoek naar goedkope relatiegeschenken? Dan moet u zeker de potloden en vulpotloden bedrukken. 

 

Potloden goedkoop bedrukken

Deze relatiegeschenken zijn goedkoop doordat de potloden van zichzelf al goedkoop zijn. Daarbij is uw bedrukking ook niet heel groot waardoor de kosten van het bedrukken ook niet duur zal zijn. U kunt al vanaf 0.05 euro een potlood bestellen en dat is niet veel geld. Doordat u deze potloden goedkoop aan kunt schaffen kunt u al met een klein budget een grote oplage bestellen. Ga het maar na, voor 100 stuks bent u 5 euro kwijt. Een goedkopere manier van adverteren bestaat er niet. 

 

Potloden snel laten bedrukken

U kunt ook nog deze potloden en vulpotloden met spoed laten bedrukken. Dit houdt in dat wanneer u voor 11:00 de potloden besteld u deze de volgende dag al in huis heeft. Dit is ideaal wanneer u veel haast heeft met uw bestelling. De garantie van deze snelle levering voor bedrukte potloden kunnen wij alleen doen wanneer de potloden in voorraad zijn. Wanneer u op zoek bent naar de potloden met een snelle levering moet u zoeken naar de potloden en vulpotloden met een s links bovenin het productplaatje. 

 

Bedrukte vulpotloden en potloden vergelijken

Het kan natuurlijk zijn dat u een andere leverancier heeft gevonden voor het bedrukken van uw vulpotloden of potloden. Als u dan van plan bent om de prijzen te gaan vergelijken van die van ons ten opzichte van die van onze concurrenten, dan kan dat. Bij Zintuig is het namelijk mogelijk om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen. Dit betekent dat u, bij aanvraag van een offerte, nog helemaal nergens aan vast zit. U kunt daardoor heel gemakkelijk de prijs voor het bedrukken van vulpotloden en potloden vergelijken.

 
22-06-2016