• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Speciale snoepjes
Speciale snoepjes

Speciale snoepjes bedrukken?

Bent u op zoek naar een manier om uw evenement of merk op een bijzonder, smakelijke wijze te promoten? Overweeg dan onze speciale snoepjes, perfect voor elke gelegenheid. Van kleurrijke, gepersonaliseerde snoepmixen tot luxe chocolaatjes met uw logo, onze selectie biedt voor elk wat wils.

Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Speciale snoepjes als relatiegeschenken

Speciale snoepjes? Juist die bestaan ook! Met speciale snoepjes bedoelen wij snoepjes, koekjes of verpakking in een speciale vorm. Hier vindt u de exclusievere snoepjes. Dit natuurlijk tegen een scherpe prijs, zodat u er voor u geschikt relatiegeschenk tussen zit!

Snoep als relatiegeschenk 

Relatiegeschenken zijn er in alle vormen en maten. Het onderscheiden ten opzichte van de concurrentie is erg gemakkelijk door gebruik te maken van relatiegeschenken. Gebruik snoep als relatiegeschenk en u zult versteld staan van alle positieve reacties!

Blikje snoep laten bedrukken

Wat is er nou lekkerder dan een heerlijk snoepje? Niet alleen een kind wordt blij van een lekker snoepje, maar ook de volwassen mens houdt op zijn tijd van een lekker verfrissend snoepje. Als bedrijf zijnde is het dan ook erg leuk om uw relaties te verrassen met snoep in een bijzonder bedrukt blikje of doosje. Wat te denken van pepermuntjes, die vaak als verfrissend tussendoortje worden gegeten. Snoep in een bedruk blikje is niet alleen een leuke verrassing, maar is tevens goede reclame voor uw bedrijf. 

Laat een onvergetelijke indruk achter bij uw relaties

Bij Zintuig relatiegeschenken kunt u kiezen uit een groot en gevarieerd aanbod aan bedrukte blikjes snoep. U kunt bijvoorbeeld kiezen om er een eigen label aan te hangen of te kiezen voor een eenvoudige opdruk. Een andere optie is te kiezen voor een bepaalde slogan, die u als bedrijf hanteert. Een boeiende en inspirerende tekst laten opdrukken is ook een goede keuze. In elk geval laat u met deze opties een goede indruk achter bij uw relaties. Daarnaast maakt u tevens reclame voor uw bedrijf en dit kan ten goede komen van uw reputatie.