• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Slippers
Slippers

Slippers bedrukken, van 1 kleur opdruk tot full colour opdruk!

De bedrukte slippers die je bij Zintuig kunt zien worden vaak op een goedkope manier bedrukt met 1 tot 2 kleur (en), namelijk op het transparante bandje. Dat is leuk om een tekst te plaatsen en subtiel reclame voor jouw bedrijf te maken. Het is echter ook mogelijk om slippers volledig te bedrukken op bovenkant van de slippers. Dit gebeurd op een zeer speciale manier waardoor het mogelijk is om de slippers met uw logo of eigen design geheel full colour te bedrukken. Wij leveren dit incl. gratis drukproef waardoor je kan zien hoe je design er op de bedrukte slippers uit komt te zien. Meer weten? Neem contact met ons op!

Producten

Goedkope slippers bedrukken bij Zintuig.

Er zijn vele relatiegeschenken die u kunt dragen of meenemen naar het strand maar in de zomer is één relatiegeschenk echt onmisbaar. Het gaat hier natuurlijk om de bedrukte slippers. In de zomer loopt bijna heel Nederland op de flip flops en dit is dan voor u de ideale kans om op in te spelen met uw zomer promotie. Dus waarom bent u nog geen slippers aan het bedrukken?

Slippers goedkoop bedrukken

Eén van de redenen voor het niet bedrukken van de slippers kan zijn dat u nog niet weet welke slippers u goedkoop kunt laten bedrukken. Bij de teenslippers van Zintuig garanderen wij u de beste prijs tegenover de juiste kwaliteit bedrukking. Het gaat hier om het bedrukken van flip flops.

Flip flops bedrukken voor de man

De slippers die u voor de man kunt laten bedrukken zijn teenslippers met een transparant bandje met 1 kleur opdruk. U kunt deze flip flops bedrukken in de maten 42 t/m 46. Mocht u dus relaties hebben met hele grote voeten dan kunt u nog een grotere maat teenslipper in overleg laten bedrukken.

Kleuren artikel: blauw, rood, oranje, groen.

Flip flops bedrukken voor de vrouw

De teenslippers die u voor de vrouw kunt laten bedrukken zijn ook slippers met een transparant bandje met 1 tot 2 kleuren opdruk. Uw bedrukking komt terecht op het transparante bandje. Hierdoor creëert u een subtiele reclame en is het niet te schreeuwerig. Dit zorgt ervoor dat uw bedrukte teenslippers vaker gedragen zullen worden. U kunt deze slippers bedrukken in de maten 37 t/m 41. Ook deze slippers voor de vrouw zijn one size fits all.

Kleuren artikel: blauw, rood, oranje, groen.