• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Notitieblokken bedrukken
Notitieblokken bedrukken

Notitieblokken bedrukken?

Van te voren zien hoe uw logo erop komt, dat kan natuurlijk. Wij maken gratis een digitaal voorbeeld.

Producten

Notitieblokken bedrukken voor al uw relaties 


Lijstjes, aantekeningen, gedachtenkrabbels; notitieblokken worden nog regelmatig gebruikt. Een notitieboekje is daarmee een niet te missen item op kantoor en op zak. In een drukke tijd als deze, vol digitale prikkels, dient een notitieblok om alles weer op een rijtje te kunnen zetten. Het biedt creatieve opwellingen de ruimte. Laat dan net het notitieblok met uw logo of tekst paraat liggen bij uw klant of relatie. Notitieblokken zijn niet voor niets de meest verkochte relatiegeschenken op kantoren en scholen. Bij Zintuig.nl kunt u terecht voor verschillende notitieboekjes die u kunt laten bedrukken met uw logo.


                                                                        ** Bestseller **

Twee van de producten bij Zintuig leggen we graag aan u voor. Allereerst de bestseller van dit moment, een A5-formaat notitieboekje met PU cover en 120 pagina’s. Het boekje is te sluiten met een elastieken band. Dit notitieblokje is bovendien te bedrukken via vele opdrukmethodes. Denk hierbij aan bijvoorbeeld blinddruk, lasergravering, print digital 2 of zeefdruk. Voor meer informatie over het bedrukken kunt u verschillende filmpjes bekijken op http://www.zintuig.nl/page/139/Druktechnieken. Zij geven inzicht in de verschillende druktechnieken die kunnen worden gebruikt voor verschillende producten. Zo varieert de prijs ook per methode. 


                                                                   ** Met spoed geleverd **

Het notitieboek van frosted kunststof is een ander mooi product. Dit boekje van 10,5 bij ..cm bevat een schrijfblok (80 vellen) en een zwart schrijvende balpen. Het is bovendien te bestellen in diverse kleuren (wit, groen, blauw, oranje, rood en zilver). Levertijden liggen normaalgesproken onbedrukt tussen de 1 en 4 werkdagen en bedrukt tussen de 5 en 10 werkdagen. Voor dit product geldt echter een super snelle levertijd. Notitieblokken laten bedrukken met spoed behoord voor dit product namelijk ook tot de mogelijkheden. Bestelt u vandaag voor 11.00 uur, dan worden uw notitieblokken morgen geleverd. Bekijk dit model op https://www.zintuig.nl/notitieboekje-zilver/ 

                                                                            ** Proefdruk **

Heeft u een beeld van de opdruk die u wilt, bijvoorbeeld een naam, logo, leuke boodschap of slogan? Dan kunt u contact opnemen met Zintuig.nl. U zult vervolgens een digitale drukproef ontvangen, waardoor u een duidelijk beeld krijgt van het eindresultaat. U kunt hier namelijk aspecten als drukkleur, drukpositie en opdrukformaat nalopen. Voor u het weet heeft u een relatiegeschenk wat niet mag en kan ontbreken in uw assortiment. Een notitieblok bij de hand en u schrijft de geschiedenis. Bekijk, kies en ontwerp.