• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Notitieblokken bedrukken
Notitieblokken bedrukken

Notitieblokken bedrukken?

Ben jij op zoek naar goedkope notitieblokken die je zelf kan bedrukken? Dan ben je hier bij het juiste adres. Een aantal notitieblokken zijn ecologisch. Als jij een ontwerp hebt dat je wilt uitwerken op het notitieblok, kan dat. Je schrijfblok bedrukken kan bij zintuig.nl.

Stuur gerust jouw idee naar ons toe en wij maken gratis een digitaal ontwerp. Los van onze bedrukbare notitieboekjes, bedrukken wij ook schrijfmappen.

Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Notitieblok met logo goedkoop en snel geleverd

Op zoek naar een betaalbare manier om jouw merk te promoten? Laat dan notitieblokken bedrukken met je eigen logo of tekst. Dit is een effectieve, snelle en vooral voordelige optie voor marketing.

Gepersonaliseerd schrijfblok in kleine oplages

Heb je slechts een kleine oplage nodig? Geen probleem! Bij ons kun je een notitieblok bedrukken in kleine oplage, ideaal voor start-ups of speciale evenementen. Elk schrijfblok kan gepersonaliseerd worden met jouw unieke tekst of logo, waardoor het een perfect aangepast relatiegeschenk wordt.

Ontdek onze duurzame notitieblokken

Wil je niet alleen indruk maken, maar ook je ecologische voetafdruk verkleinen? Kies dan voor onze duurzame notitieblokken. Deze notitieblokken zijn gemaakt van gerecyclede materialen en zijn perfect voor bedrijven die waarde hechten aan duurzaamheid.

Schrijfblokken bedrukken met logo

Versterk jouw bedrijfsidentiteit met professioneel bedrukte schrijfblokken. Een notitieblok met jouw logo of tekst is een uitstekend marketinginstrument dat dagelijks gebruikt wordt. Dit maakt het een ideale keuze voor zowel kantoorbenodigdheden als relatiegeschenken.

Notitieblokken bedrukken voor al jouw relaties

Lijstjes, aantekeningen, gedachtenkrabbels; notitieblokken worden nog regelmatig gebruikt. Een notitieboekje is daarmee een niet te missen item op kantoor en op zak. In een drukke tijd als deze, vol digitale prikkels, dient een notitieblok om alles weer op een rijtje te kunnen zetten. Het biedt creatieve opwellingen de ruimte. Laat dan net het notitieblok met jouw logo of tekst paraat liggen bij jouw klant of relatie. Notitieblokken zijn niet voor niets de meest verkochte relatiegeschenken op kantoren en scholen.

Bestseller: luxe notitieboekjes snel geleverd

Twee van onze producten leggen we graag aan je voor. Allereerst de bestseller van dit moment, een A5-formaat notitieboekje met PU cover en 120 pagina’s. Het boekje is te sluiten met een elastieken band. Dit notitieblokje is bovendien te bedrukken via vele opdrukmethodes. Voor meer informatie over het bedrukken, bekijk de verschillende filmpjes over druktechnieken op onze website.

Proefdruk van jouw ontwerp

Heb je een beeld van de opdruk die je wilt, bijvoorbeeld een naam, logo, leuke boodschap of slogan? Neem dan contact op met ons. Je zult vervolgens een digitale drukproef ontvangen, waardoor je een duidelijk beeld krijgt van het eindresultaat.