• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Sport - spel - vliegers
Sport - spel - vliegers

Spellen voor uw relaties

Wilt u uw relaties eindeloos veel plezier geven? Dan is een spel een uitermate geschikt geschenk. Als het spel bedrukt is met uw bedrijfslogo of tekst vormt het een geweldig geschenk voor uw relaties of personeel. U kunt uit veel verschillende geschenken kiezen, denk bijvoorbeeld aan bordspellen als een schaakspel, of aan verschillende buitenspellen. Bekijk hieronder het volledige aanbod aan spellen, en vindt het perfecte spel voor uw relaties. 

Producten

Een spel als relatiegeschenk voor veel plezier!

Wilt u uw relaties eindeloos veel plezier geven? Dan is een spel een uitermate geschikt geschenk! U kunt een spel bedrukken met uw bedrijfslogo of tekst. U hebt de keuze uit veel verschillende spellen om te bedrukken, enkele voorbeelden zijn bordspellen voor in de kantine of buitenspellen voor vakanties. Bekijk het assortiment snel om een spel te kopen om uw relatie veel plezier te geven.


Bedrukte spellen voor ontspanning op de werkvloer

Er zijn verschillende spellen die uw relaties kunnen helpen met het ontspannen op het werk. Er zijn denkspellen zoals een schaakspel of een backgammonspel, hiermee blijft iedereen scherp! U kunt ook een kaartspel of een puzzel met uw logo schenken als u iets kleins zoekt. U kunt spellen uiteraard ook meegeven aan medewerkers voor thuis.


Een sportspel bedrukken

Bent u op zoek naar een relatiegeschenk voor buiten, voor op vakantie of als sportartikel? Onze vliegers, frisbees of jeu de boules spellen zullen uw relaties zeer vermaken! Deze spellen zijn uiteraard ook goed voor de gezondheid. U kunt de spellen uiteraard bedrukken bij Zintuig.nl


Bedrukken en bestellen

De verschillende spellen kunnen allemaal bedrukt worden aan de hand van uw wensen. Met deze bedrukking kunt u ervoor zorgen dat uw relaties u niet zullen vergeten. De spellen zijn eenvoudig te bestellen op de website van Zintuig.nl. Als u het perfecte spel heeft gevonden, dan kunt u op de pagina snel de kosten berekenen bij het gewenste aantal met de gewenste bedrukking. Vervolgens kunt u met een paar klikken het artikel bestellen. Bestelt u liever telefonisch of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.