• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Schrijfinstrumenten sets (eco)
Schrijfinstrumenten sets (eco)

Duurzame schrijfinstrumenten voor uw relaties

Met deze duurzame, gerecyclede schrijfinstrumenten laat u aan uw relaties uw bewuste kant zien. Bekijk hieronder het aanbod aan groene en duurzame schrijfinstrumenten die u volledig kunt bedrukken aan de hand van uw wensen. 

Producten

Duurzame schrijfinstrumenten bij Zintuig.nl

Bij Zintuig.nl vindt u een aanbod aan duurzame schrijfinstrumenten. Deze artikelen gemaakt van gerecycled materiaal. Met deze artikelen laat u de milieubewuste kan van uw bedrijf zien aan uw relaties. 


Bedrukking en bestellen

De gerecyclede en milieubewuste artikelen bij Zintuig.nl kunnen allemaal bedrukt worden aan de hand van uw wensen. Met deze bedrukking zullen de ontvangers van de geschenken uw bedrijf herinneren als een eerlijk en bewuste onderneming. Op de website kunt u eenvoudig bereken wat de kosten zijn van het artikel met of zonder bedrukking. U kunt de producten gemakkelijk online bestellen. Als u vragen heeft of advies verlangt kunt u altijd contact opnemen.

 

*****************************************************************************************************************

Duurzame schrijfinstrumenten | Relatiegeschenken Zintuig.nl

Duurzame schrijfinstrumenten, gemaakt van milieuvriendelijk en gerecyceld materiaal. Een bedrukking naar keuze is uiteraard mogelijk. Ons assortiment bestaat uit milieuvriendelijke documenttassen en ringbanden. Bekijk onze artikelen in deze productgroep en vraag online een offerte aan.