• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Heupflessen
Heupflessen

Heupflessen graveren voor je relaties

Hieronder vind je een groot aanbod aan verschillende heupflessen. Deze flessen zijn ideaal tijdens een dagje weg. Het aanbod heupflessen bij Zintuig.nl kan je aan de hand van jouw wensen laten graveren. Zo zorg je ervoor dat jouw relaties jouw bedrijf niet meer zullen vergeten. Bekijk hieronder het volledige aanbod heupflessen en vindt de perfecte heupfles voor jouwrelaties. 


Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Heupflessen graveren als reclame uiting voor je bedrijf

De vorm van de heupfles is aangepast aan de vorm van het lichaam, zodat de heupfles makkelijk in de zak van een kledingstuk kan worden meegenomen. 

Vanwege de aantrekkelijke vorm en de luxe uitstraling is de heupfles enorm gegroeid als relatiegeschenk. Een heupfles of een heupflacon kan worden bedrukt of worden gegraveerd met uw bedrijfslogo om deze helemaal uniek te maken. 

Verschillende soorten heupflessen om te graveren

Er zijn verschillende soorten heupflessen in verschillende maten en materialen. De heupflessen worden gemaakt van roestvrijstaal, aluminium en kunststof. Heupflessen zijn praktisch in gebruik en verschillend in de grootte. In ons assortiment zitten heupflessen met een inhoud tussen de 150ml en de 500ml. Ons assortiment wordt regelmatig vernieuwd met nieuwe modellen, hierdoor zorgen wij ervoor dat u altijd de heupfles kunt vinden die u zoekt. 


Wij hebben verschillende heupflessen in ons assortiment. Op dit moment bieden wij de volgende heupflessen aan:

Het graveren van heupflessen

Het graveren van de heupflessen zorgt voor een nog luxere uitstraling van de heupfles. Door middel van de moderne graveermethode kunnen zelfs de kleinste details haarscherp worden afgebeeld. Graveren is niet mogelijk in meerdere kleuren. De kleur van de gravure wordt bepaald door de kleur van het metaal die onder de afwerklaag ligt. Het bedrijfslogo of de tekst wordt als ware in de heupfles gebrand, hierdoor wordt de onderliggende laag zichtbaar. De onderliggende laag metaal bepaalt de kleur van het zichtbare deel. In veel gevallen is de kleur zie zichtbaar wordt grijs of koper kleurig. De meest voorkomende opdrukruimte bij gravering is 45mm x 70mm. 

Het bedrukken van heupflessen

Door het bedrukken of het laten graveren van heupflessen geeft u een persoonlijk tintje aan uw relatiegeschenk. De heupflessen kunnen geheel naar uw wens worden ontworpen. De heupflessen worden bedrukt aan de hand van tampondruk. Door de verschillende vormen van de tampon kan er in veel verschillende vormen worden bedrukt. Er bestaan tampondrukmachines die meerdere kleuren kunnen drukken, hierdoor is het mogelijk om uw bedrijfslogo in meerdere kleuren te laten drukken. De meest voorkomende opdrukruimte bij tampondruk is 40mm x 60mm. 

Het aantrekkelijke geschenk: de heupfles

Een luxe product dat zowel stoer als elegant is. De heupfles heeft het allebei. Deze afgeplatte fles met holle zijde wordt in Nederland ook wel platvink genoemd. Het is een heupflacon die vaak opduikt als stijlvol item in films. Ook is het een uitstekend product voor uw reizen of bij het uitoefenen van sport. Bovendien is een heupfles schenken aan uw relaties een zeer origineel en gewaardeerd cadeau. Doordat de fles is aangepast aan de vorm van het lichaam, kan het eenvoudig meegenomen worden in de zak van uw kleding. Het is nu mogelijk uw elegante impressie van de heupfles met een persoonlijk tintje te verbeteren. Een speciale gebeurtenis of dierbare herinnering is vast te leggen op de heupfles. Een ontzettend aangename gift om te ontvangen. Ontdek bij Zintuig.nl hoe u uw de heupfles kunt bedrukken en bestellen.

Elegante accessoire

We bieden zeer aantrekkelijke heupflessen in verbluffende vormen en elegante stijlen. Luxe, modern of antiek: we bieden een breed assortiment. Dit praktisch product en sfeerverhogende accessoire kan door middel van het graveren een persoonlijk karakter krijgen. Een naam of korte tekst wordt in sierlijk schrift of blokletters geschreven. Ook een logo behoort tot de mogelijkheden. Kijk voor de mogelijkheden direct op onze site.

Gemaakt op maat

Zintuig.nl biedt relatiegeschenken op maat. Met een assortiment van ruim 40.000 artikelen bieden we expertise rondom het bedrukken van promotieartikelen en relatiegeschenken. We bieden custom-made producten aan. Uw keuze kunnen we geheel aanpassen aan al dat u wenst. Bij de productie werken we samen met partners in Europa en het Verre Oosten. Met jarenlange ervaring waarborgen we kwaliteit en omdat we volgens strenge eisen werken, leveren we de hoogste kwaliteit. Daarnaast voldoen onze producten aan de code of conduct, waardoor ons productieproces groen en ethisch is gewaarborgd. Meer dan 25.000 klanten gingen u voor en met uitmuntende klantbeoordelingen bieden we met plezier onze service aan.

Bekijk het sublieme aanbod

Roestvrij staal, aluminium, RVS, kunststof - we bieden duurzame heupflessen die erg bestendig zijn. Ook zijn ze praktisch in gebruik en verschillend in grootte. U wilt de klassieke versie met schroefdop? Deze is in vele vormen op voorraad. Tevens zijn er heupflessen met drinkbekertje aan de dop. Allen zijn stijlvol vormgegeven, zoals de sportuitvoeringen en drinkflessen. Uiteraard allen lekvrij. De flessen zijn makkelijk te dragen, in vele kleuruitvoeringen beschikbaar en gegarandeerd veilig. Zorgvuldige testen hebben aangetoond dat gebruik veilig is voor uw gezondheid. Bestelt u ook een heupfles die met laser gegraveerd is. Met onze gratis drukproef, prijsgarantie en gratis sample en instelkosten maken we vandaag nog uw bestelling op orde.