• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Wekkers, wekkerradio
Wekkers, wekkerradio

Wekkers bedrukken met uw logo?

Van te voren zien hoe het wordt, dat kan. Wij maken gratis een digitaal voorbeeld ter goedkeuring.

Producten

Wekkers online kopen en bedrukken als relatiegeschenk

Promotionele artikelen zijn al jarenlang een goede marketingtool voor vele bedrijven. Dit komt doordat de relatiegeschenken een goed middel zijn om uw naamsbekendheid te vergroten. Als u echt wilt dat de promotieartikelen ook aanslaan bij uw klanten dan zult u met of een origineel geschenk of een originele bedrukking moeten komen. Als een geschenk namelijk origineel is werkt dit op een positieve manier door op de klant. Als men namelijk uw geschenk met een glimlach ontvangt zal ook een uw merk sneller positief worden geassocieerd. Dit werkt dan weer door bij het zoeken naar een product of dienst die men de eerstvolgende keer nodig heeft. Uw klant zal dan sneller bij u terugkomen. Een origineel geschenk om te bedrukken is de reiswekker.


Reiswekkers online kopen bij Zintuig

Zintuig is een online groothandel in relatiegeschenken. Dit betekent dat Zintuig geen fysieke winkel heeft waar u de producten kunt bekijken. Op deze manier kan Zintuig u goedkoop de wekkers aanbieden. Zo kunt u goedkoop wekkers online kopen. Wij snappen echter wel dat u de wekker eerst wilt zien voordat u deze online gaat kopen. Daarom kunt u bij Zintuig altijd een sample aanvragen als u nog twijfelt over de kwaliteit van de wekkers. Tip! Bekijk eerst de samplevoorwaarde voordat u een sample voor de wekkers aanvraagt. 


Wekker goedkoop kopen

Als u over wilt gaan op een veelvoudige bestelling van wekkers dan bent u bij Zintuig aan het juiste adres. Doordat Zintuig een groothandel is kunt u heel goedkoop een grote oplage van wekkers kopen en bedrukken. Het is voor u mogelijk om ook vrijblijvend een offerte aan te vragen. Dit betekent dat u na de aanvraag van de offerte nog helemaal nergens aan vast zit. Zo kunt u de voor u beste deal regelen en de prijs voor het bedrukken van wekkers vergelijken met andere leveranciers. Vindt u ergens anders een betere prijs? Laat ons dit weten dan kunnen wij misschien iets voor u regelen.