• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Bordspellen
Bordspellen

Een bordspel kopen als relatiegeschenk

Een bordspel is een origineel relatiegeschenk. Op de website van Zintuig.nl zijn veel verschillende bordspellen te vinden. Denk aan een schaakspel of een set met 5 bordspellen in 1. Met deze geschenken zult u vast herinnering van 'vroeger' hebben want wie heeft deze spellen nou niet gespeelt. Verras uw relaties of klanten met deze herinneringen en vindt het perfecte bordspel. 

 
Producten

Een bordspel kopen als relatiegeschenk

Een bordspel is een origineel relatiegeschenk. Een bordspel kopen is helemaal niet moeilijk en tevens ook heel erg leuk. Er zijn natuurlijk veel verschillende bordspellen te vinden. Denk aan een schaakspel of een set met 5 bordspellen in 1. Wanneer u in het assortiment kijkt, zult u vast herinnering van 'vroeger' hebben want wie heeft deze spellen nou niet gespeelt. Beleef deze tijden opnieuw en gun dit uw collega's.

 

Bordspellen bedrukken

Een bordspel kopen met uw logo is een manier om een stuk gezelligheid in huis te halen. Een promotie dartbord aan de muur of een schaakspel met een wijn set. Alle bordspellen bij Zintuig.nl kunnen volledig bedrukt worden aan de hand van uw wensen. Zo kunt u ervoor zorgen dat men u niet meer vergeet.

 

Eenvoudig bestellen

De bordspellen zijn eenvoudig te bestellen op de website van Zintuig.nl. Als u het perfecte bordspel heeft gevonden voor uw relaties, dan kunt u op de pagina snel de kosten berekenen bij het gewenste aantal met de gewenste bedrukking. Vervolgens kunt u met een paar klikken het artikel bestellen. Bestelt u liever telefonisch of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

25-04-2017

 

*****************************************************************************************************************

 

Een bordspel kopen als relatiegeschenk

Een bordspel is een origineel relatiegeschenk. Een bordspel kopen is helemaal niet moeilijk en tevens ook heel erg leuk. Wanneer u in het assortiment kijkt, zult u vast herinnering van 'vroeger' hebben. Beleef deze tijden opnieuw en gun dit uw collega's.

 

Bordspellen bedrukken

Een bordspel kopen met uw logo is een manier om een stuk gezelligheid in huis te halen. Een promotie dartbord aan de muur of een dominospel voor het hele gezin. Beijk ons assoritment bordspellen en vraag online een offerte aan.