• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Bordspellen
Bordspellen

Koop een bordspel als relatiegeschenk

Een bordspel is een origineel relatiegeschenk. Op de website van Zintuig.nl vind je een grote verscheidenheid aan bordspellen, van schaakspellen tot sets met 5 spellen in één. Deze geschenken zullen ongetwijfeld herinneringen aan 'vroeger' oproepen, want wie heeft deze spellen nou niet gespeeld? Verras je relaties of klanten met deze herinneringen en vind het perfecte bordspel voor hen.

Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Bordspellen bedrukken

Het kopen van een bordspel met jouw logo is een fantastische manier om een stukje gezelligheid in huis te halen. Denk aan een promotie dartbord aan de muur of een schaakspel gecombineerd met een wijngeschenk. Alle bordspellen bij Zintuig.nl kunnen volledig naar wens bedrukt worden, zodat je ongetwijfeld een blijvende indruk achterlaat.

Eenvoudig bestellen

Je kunt de bordspellen eenvoudig bestellen via de website van Zintuig.nl. Als je het perfecte bordspel hebt gevonden voor je relaties, kun je snel de kosten berekenen voor het gewenste aantal met de gewenste bedrukking. Daarna kun je met slechts een paar klikken je bestelling plaatsen. Heb je liever persoonlijk contact of heb je nog vragen? Aarzel dan niet om telefonisch contact met ons op te nemen.