• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
TECHNIEK
TECHNIEK

Sonie en Jas dit is de titel, schijf een zin met de "naam"erin. Iets als ... Duurzaam, eco en groen, dat zouden meer mensen moeten doen!

schrijf hier iest wat de msenn willen horen en lezen en vertel iets over de producten in deze groep.

Stuur uw logo en dan maken wij gratis een digitaal voorbeeld! Bij elk artikel kunt u uw logo uploaden en voorkeur aangeven. Selecteer het artikel en vertel ons uw wens.

Kies bewust en kies een product waarmee u zegt "ik ga voor groen"dat zouden meer mensen moeten doen!

Kies voor Zintuig, dan kiezen wij voor jou! 

Producten

Jas en Sonie dit is de titel van het de tekst die onder de groep komt te staan. Weer even herhalen van de naam en een zoekwoord als bedrukken of bedrukt!

herschrijf deze tekst, dit is slechts een vorobeeld  Pennen en schrijfmateriaal van ecologisch materiaal worden op duurzame of ecologische manieren geproduceert. Duurzame schrijfmaterialen zijn niet duurder dan de plastic promotiepennen maar wel veel beter voor het milieu. Door uw bedrijfsnaam te verbinden aan een ecologisch product laat u aan uw relaties zien dan u groen en milieubewust bent.  AAA

Ons assortiment van duurzame schrijfwaren

Onze pennen zijn gemaakt van gerecycled papier, hout of biologisch afbreekbaarmateriaal. De pennen in ons ecologisch assortiment zijn:

Bedrukken van ecologische pennen

U kunt de pennen helemaal naar uw wens laten personaliseren. Wij maken voor u een drukproef met het door u aangeleverde bedrijfslogo of boodschap. Pas op het moment dat u de drukproef heeft goed gekeurd zetten wij de drukkerijen aan het werk zodat de schade voor het milieu beperkt te houden.