• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Sportprijzen en medailles
Sportprijzen en medailles

Medaille en andere sportprijzen graveren of bedrukken bij Zintuig relatiegeschenken

Wanneer je een sportevenement organiseert is het natuurlijk leuk om ook een prijs uit te reiken. Je kan dan kiezen voor een prijs (bijvoorbeeld een medaille graveren) voor elke deelnemer, want meedoen is belangrijker dan winnen (uiteraard). Als je echter ervoor kiest om een sporttoernooi te organiseren is er maar één echte winnaar. Hoe leuk is het dan om een wisselbeker of troffee te graveren of bedrukken. Zintuig kan je hierbij helpen met echte relatiegeschenken voor sportevenementen!

Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Een medaille personaliseren doe je bij Zintuig!

Een medaille is een sportief geschenk die je op verschillende gelegenheden kan gebruiken. Zo kan je een medaille met lasergravure personaliseren voor een sportevenement maar ook als caranavalsvereniging. Elk jaar met carnaval is het weer raak en worden de gegraveerde medailles uitgerijkt en belangrijke genodigde of bij bijzondere uitvoeringen. Het is dan een gebruikelijk dat elke carnavalsvereniging en gepersonaliseerde medaille heeft. 

Een medaille bedrukken voor sportevenementen

Een ander belangrijk moment dat vaak medailles worden bedrukt is in de zomers tijdens sportevenementen. Vaak worden er toernooitjes gegeven in tennis, hockey, voetbal en atletiek in de zomer en hier horen ook medailles bij. De sportmedaille bedrukken is een makkelijke handeling die je snel bij Zintuig kan laten doen. Bij ons ontvang je altijd een gratis drukproef bij je promotiemateriaal en dus ook voor je bedrukte of gegraveerde medailles.