• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
USB sticks - full colour doming opdruk
USB sticks - full colour doming opdruk

Goedkope USB sticks bij Zintuig.nl

Hieronder vindt u een groot aanbod aan goedkope USB sticks. USB sticks zijn altijd handig om documenten of andere bestanden op te bewaren. De selectie USB sticks hieronder kunnen allemaal bedrukt worden met een full colour doming. Bekijk het aanbod hieronder en vindt de perfecte USB stick voor uw bedrijf. 

Producten

Goedkope USB sticks bij Zintuig.nl

Bent u op zoek naar goedkope USB sticks? Dan bent u bij Zintuig relatiegeschenken aan het juiste adres. USB sticks zijn altijd handig om documenten op te bewaren en mee te nemen. Wij hebben speciaal een selectie gemaakt van goedkope USB sticks. Tevens hebben deze USB sticks een full colour doming. Het is dus erg gemakkelijk om uw USB sticks in kleur te bedrukken!


Goedkope USB sticks bedrukken met full colour doming

Doming is een unieke manier om USB sticks full colour te voorzien van uw logo. Een doming sticker is een sticker voorzien van een harslaag van enkele millimeters dik. Dankzij deze harslaag blijft de sticker onverwoestbaar en blijft uw logo mooi. Daarnaast geeft deze bolle, doorzichtige toplaag uw relatiegeschenk een uniek uiterlijk. Als u de perfecte USB stick heeft gevonden voor uw relaties of personeel, dan kunt u op de pagina snel en eenvoudig de kosten berekenen bij het gewenste aantal met de gewenste bedrukking. Vervolgens kunt u met een paar klikken het artikel bestellen. Bestelt u liever telefonisch of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.