• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Mini knuffelbeestjes
Mini knuffelbeestjes

Knuffels bestellen als geschenk

Niet een veel voorkomend geschenk, maar toch zeer geschikt zijn knuffels. Deze beestjes herinneren iedereen aan hun jeugd. ook zijn ze uitermate geschikt voor als uw doelgroep jongere kinderen heeft. dan maakt u niet alleen uw doelgroep, maar ook hun kinderen blij. 

Producten

Knuffels als geschenk bij Zintuig.nl

Misschien wel een geschenk waar u nog nooit over na gedacht heeft. Maar toch zijn knuffels uitstekende geschenken. Een olifant of nijlpaard met uw eigen opdruk? Bij Zintuig kunt u knuffels bedrukken in alle soorten en maten. Lief, klein en met een full colour opdruk op het lintje. Een promotie geschenk dat iedereen vrolijk maakt. Al helemaal als u doelgroep bestaat uit bijvoorbeeld ouders met jongen kinderen is een knuffel een uitstekend geschenk. Dit omdat u hiermee niet alleen uw doelgroep blij maakt, maar ook hun kinderen. Naast een normale knuffel kunt u er ook voor kiezen om sleutelhanger knuffels als geschenk te doen. Sleutels gaan overal mee naar toe. Met onze allerkleinste knuffels in de vorm van een sleutelhanger komt uw boodschap ook overal! Onze sleutelhangers zijn er in verschillende vormen. 

 

Knuffels bedrukken

De verschillende soorten knuffels en sleutelhangers kunnen allemaal bedrukt worden aan de hand van uw wensen. Met de bedrukking kunt u ervoor zorgen dat de ontvanger niet alleen blij is met het geschenk, maar ook uw bedrijf herinnerd als hij er naar kijkt. De knuffels en sleutelhangers kunnen bedrukt worden met uw logo, tekst of slogan. De opdruk locatie verschild per knuffel, zo kan de ene op het lint bedrukt worden, en de ander op de knuffels zelf. 

 

Eenvoudig bestellen

De verschillende knuffels bij Zintuig.nl besteld u eenvoudig op de website. Heeft u de perfecte knuffel voor uw relaties gevonden? Bereken dan gemakkelijk de prijs voor het gewenste aantal met de gewenste opdruk. Vervolgens kunt u binnen een paar klikken bestellen. Besteld u liever telefonisch of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. 

 

07-04-2017

 

********************************************************************************************************************

 

Knuffels bedrukken bij Zintuig.nl

Een olifant of nijlpaard met uw eigen opdruk? Bij Zintuig kunt u knuffels bedrukken in alle soorten en maten. Lief, klein en met een full colour opdruk op het lintje. Goedkope promotie die iedereen vrolijk maakt. Knuffels bedrukken is goedkoop en wordt kundig geleverd!

 

Knuffels bedrukken als sleutelhanger

Sleutels gaan overal mee naar toe. Met onze allerkleinste knuffels in de vorm van een sleutelhanger komt uw boodschap ook overal! Onze sleutelhangers zijn er onder andere in de vorm van een koe en een olifant. Natuurlijk kunnen wij ook deze sleutelhanger knuffels bedrukken met uw slogan, tekst of logo.

 

 

Mini knuffels bedrukken

Net iets groter dan de sleutelhangers zijn onze mini knuffels. Van leeuw tot konijn wij bedrukken al onze knuffels in full colour. Leuk voor op kantoor, thuis of in de auto. Onze bedrukte knuffels zorgen overal voor een lach op het gezicht van uw relatie. Bekijk het volledige assortiment online en bestel direct!