• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Magneten
Magneten

Magneten bedrukken?

Wij maken gratis een digitaal voorbeeld met uw logo! Of deze bedrukte magneten nou gebruikt gaan worden voor op de koelkast, whiteboard, of ergens anders, U weet zeker dat als U ze gaat kopen ze er exact uit komen te zien zoals verwacht omdat wij gratis een digitaal voorbeeld voor U maken. Bel of bestel nu, en verras uw relaties met de ideale manier van naamsbekendheid creeeren voor uw bedrijf. Vele soorten magneten zijn verkrijgbaar, man magneetjes, flesopener en koelkast magneetjes, onderzetter magneetjes, boekenlegger magneten, ronde, rechthoekige, tshirt, en allemaal te bedrukken met uw logo of tekst.

Producten

Magneten bedrukken

Subtiel reclame maken? Laat magneten bedrukken

Er zijn vele verschillende soorten om reclame te maken voor uw bedrijf, uw producten en/of uw diensten. Sommige bedrijven hebben de voorkeur voor opvallende reclame die bijna niet te missen is, maar lang niet alle ondernemers vinden deze vorm van promotie gewenst. Vindt u het ook beter om subtiel reclame te maken voor uw bedrijf, zodat de consument niet het idee krijgt gebombardeerd te worden met reclame-uitingen over uw bedrijf? Dan kunt u investeren in bedrukte magneten. Meer over magneten bedrukken voor uw bedrijf, leest u op deze pagina. 


Magneten bedrukken: een subtiele en unieke manier van promotie

De meeste bedrijven gebruiken standaard communicatiemiddelen om hun organisatie op de kaart te zetten. Denk hierbij aan flyers, folders, visitekaartjes, brochures, posters en ga zo maar door. Niet bepaald subtiel, maar ook zeker niet uniek. Wilt u uw bedrijf subtiel en bovendien op unieke wijze podium geven onder uw doelgroep? Dan kunt u magneten laten bedrukken. Leuk voor op de koelkast, en dus vaker zichtbaar voor uw potentiele relaties wanneer U de gepersonaliseerde bedrukte magneten als relatiegeschenk weg geeft.


Gepersonaliseerde Bedrukte magneten zijn standaard magneten die voorzien worden van een korte tekst, een logo of een afbeelding die iets met uw bedrijf te maken heeft. U kunt de magneten op uw eigen manier laten bedrukken, u geeft de magneten aan uw zakelijke relaties en deze zakelijke relaties zorgen er vervolgens voor dat uw magneten echt gebruikt worden. Op de koelkast in de kantine, op een magneetbord binnen het bedrijf of zelfs bij mensen thuis: Uw bedrukte magneten kunnen overal voor bereik zorgen. Omdat het om een praktisch communicatiemiddel gaat, hebben veel mensen niet eens in de gaten dat u reclame maakt. 


Eenvoudig en snel magneten bestellen via het internet

Het bedrukken van magneten lijkt misschien lastig, maar in feite hoeft u hier zelf niets voor te doen. U kiest een magneet uit die u wil laten bedrukken, u geeft bij de online drukkerij aan met welke tekst of welke afbeelding de magneet bedrukt moet worden en hoeveel magneten u wil bestellen. Vervolgens zet de online drukkerij zich in voor het bedrukken van uw magneten, zonder dat u hier nog iets voor hoeft te doen. Zijn uw promotiemiddelen af, dan krijgt u deze thuis geleverd en hoeft u de magneten alleen nog maar te verspreiden. Kopen kan vanaf kleine aantallen al. Makkelijk en goedkoop!  


De kosten van magneten bedrukken

Bij het bedrukken van koelkast magneten, heeft u zelf in de hand hoeveel dit ongeveer moet gaan kosten. Dit komt omdat u niet alleen zelf kiest welke koelkast magneet u wil laten bedrukken, maar ook hoeveel magneten U van een afbeelding of tekst wil voorzien. Meer weten over het bedrukken van magneten voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op, want wij helpen u graag. 035-695 6000