• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Magneten
Magneten

Wil je originele reclame maken? Laat magneten bedrukken!

Er zijn vele manieren om reclame te maken voor je bedrijf, producten en/of diensten. Sommige bedrijven kiezen voor opvallende reclame die haast niet te missen is, maar niet elke ondernemer ziet dit als de gewenste vorm van promotie. Vind jij het ook beter om subtiel reclame te maken voor je bedrijf, zodat consumenten zich niet overweldigd voelen door reclame-uitingen? Dan kun je investeren in bedrukte magneten. Meer over het bedrukken van magneten voor je bedrijf, lees je hier.


Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Magneten bedrukken: een subtiele en unieke manier van promotie

De meeste bedrijven gebruiken standaard communicatiemiddelen zoals flyers, folders, visitekaartjes, brochures en posters. Dit is niet bepaald subtiel en zeker niet uniek. Wil je je bedrijf op een subtiele en bovendien unieke manier in de kijker spelen bij je doelgroep? Overweeg dan magneten te laten bedrukken. Ze zijn leuk voor op de koelkast en dus vaak zichtbaar voor je potentiële relaties, vooral als je de gepersonaliseerde bedrukte magneten als relatiegeschenk weggeeft.

Gepersonaliseerde bedrukte magneten zijn standaard magneten die voorzien worden van een korte tekst, een logo of een afbeelding die iets met je bedrijf te maken heeft. Je kunt de magneten op jouw eigen manier laten bedrukken, je geeft de magneten aan je zakelijke relaties en deze relaties zorgen er vervolgens voor dat jouw magneten echt gebruikt worden. Op de koelkast in de kantine, op een magneetbord binnen het bedrijf of zelfs bij mensen thuis: jouw bedrukte magneten kunnen overal voor bereik zorgen. Omdat het om een praktisch communicatiemiddel gaat, hebben veel mensen niet eens in de gaten dat je reclame maakt.

Eenvoudig en snel magneten bestellen via het internet

Het bedrukken van magneten lijkt misschien lastig, maar je hoeft hier zelf weinig voor te doen. Kies een magneet die je wilt laten bedrukken, geef bij de online drukkerij aan met welke tekst of welke afbeelding de magneet bedrukt moet worden en hoeveel magneten je wilt bestellen. Vervolgens zet de online drukkerij zich in voor het bedrukken van jouw magneten, zonder dat jij hier nog iets voor hoeft te doen. Zijn jouw promotiemiddelen af, dan krijg je deze thuis geleverd en hoef je de magneten alleen nog maar te verspreiden. Kopen kan al vanaf kleine aantallen. Makkelijk en voordelig!

De kosten van magneten bedrukken

Bij het bedrukken van koelkastmagneten heb je zelf in de hand hoeveel dit ongeveer moet gaan kosten. Dit komt omdat je niet alleen zelf kiest welke koelkastmagneet je wilt laten bedrukken, maar ook hoeveel magneten je van een afbeelding of tekst wilt voorzien. Wil je meer weten over het bedrukken van magneten voor je bedrijf? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder. Bel ons op 035-695 6000.