• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Relatiegeschenken voor in de zomer*
Relatiegeschenken voor in de zomer*

Relatiegeschenken voor in de zomer

Ben je op zoek naar weggevers voor in de zomer? Dan moet je onze volledige collectie aan relatiegeschenken voor in de zomer eens bekijken. Gegarandeerd dat je slaagt dankzij een geheel gevarieerd assortiment.

Neem gerust een kijkje. Wil jij een digitale voorbeeld van jou idee op een product? Stuur jou idee op en wij maken er werk van. Naast onze zomerse relatiegeschenken, hebben wij ook andere seizoens producten. Neem gerust een kijkje. 

Producten

Relatiegeschenken voor in de zomer 

Als jij je nu op deze pagina bevindt, is het de lekkerste periode van het jaar, zomer, kinderen die buitenspelen, iedereen die lekker van het weer geniet en leuke buiten activiteiten die het hele jaar niet gedaan konden worden. Relatiegeschenken voor in de zomer, relatiegeschenken voor in de zomer zijn een perfecte manier om je bedrijf een boost te geven. 

Met dit zomerse weer is iedereen lekker buiten aan het genieten van het weer. Er is een scala aan bedrijfspromotie wat jij kan uitdelen in dit weer en er zijn ook relatiegeschenken voor in de zomer die je niet alleen hoeft te gebruiken voor in de zomer. 

In dit weer is het natuurlijk heerlijk om lekker te genieten van de felle zon, stranden zijn in deze periode bomvol, jij als bedrijf kan daar natuurlijk op inspelen door de zomerse producten te schenken. Er zijn genoeg zomerse producten die je kan gebruiken op het strand, zoals een mooie strandbal met je logo erop, leuke handdoeken die je kan gebruiken en nog veel meer. 

Strandlakens zijn ook ideaal als relatiegeschenk, op een strandlaken kun jij je bedrijfslogo groot presenteren, dat is dus een en al promotie. Wat daar ook heel goed bij past is een strandbal met je logo erop, strandballen zijn heel populair in dit weer en natuurlijk ook leuk om te gebruiken. Meestal zullen je relaties die de strandballen bezitten ook met de mede strandgangers genieten van je geschenk. 

Zomerse producten  

In dit weer is het natuurlijk belangrijk om goed te eten en te drinken, het is handig om dat ook mee te nemen. Als je als bedrijf zomerse producten kan geschenk die daarmee te maken mee hebben, is dat natuurlijk top voor je relaties, zoals een koelbox waar eten in past voor wel een hele gezin, een geschenk dat goed van pas komt in deze periode. Een koelbox met je logo erop zal vaak gezien worden omdat die bijna elke dag gebruikt kunnen worden bij buitenactiviteiten. 

Een aantal zomerse producten die wij aanbieden zijn natuurlijk ook eco vriendelijk, dat is natuurlijk extra fijn om die als relatiegeschenk te geven in de zomerperiode. Waterflessen gaan vrij hard in dit weer omdat er natuurlijk goed gedronken moet worden. Telkens wanneer je relaties de waterfles erbij pakken (en dat zal vaak zijn), kan je geschenk gepresenteerd worden aan de buitenwereld en dat wil je natuurlijk als bedrijf, vooral waterflessen die duurzaam zijn. 

Uiteraard heb je ook zomerse producten die in elk seizoen van toepassing komen, zoals een bedrukbare bluetooth speaker, een pet met je logo erop of een powerbank. Een powerbank met je logo erop is natuurlijk altijd handig. Telkens wanneer je relaties batterij tekort hebben, zijn ze toch nog bereikbaar door je powerbank geschenk. Hetzelfde geldt voor een bluetooth speaker, die natuurlijk goed van pas komt als je lekker buiten aan het genieten bent van het weer, maar de speaker die je geeft als geschenk kan ook gebruikt worden voor andere gelegenheden. Een geschenk dat lang gebruikt kan worden dus. 

Zomerse bedrijfspromotie bedrukken 

Zomerse bedrijfspromotie bedrukken doe je het best bij Zintuig, wij als bedrijf zullen uitgebreid alle opties voor je voorstellen en je helpen met het proces. Ons team verwelkomt je met open armen en staat klaar om je wens te vervullen. Als je zomerse bedrijfspromotie wilt bedrukken, kan je contact met ons opnemen en een voorbeeld sturen hoe jij wilt dat je logo op het zomerse product komt te staan, wij zullen gratis een digitale print opsturen en je helpen met het proces. 

Als je vragen hebt, kun je ons altijd bellen of contact opnemen via de chatbot. Wij zullen ervoor zorgen dat jij je relaties zo snel mogelijk kunt verwennen met het geschenk dat je ze wilt geven. Wij kijken ernaar uit om een lange relatie te hebben en met je en in de toekomst  op lange termijn zaken te kunnen doen!