Bamboe relatiegeschenken

Bamboe is één van de meest hernieuwbare en milieuvriendelijke materialen ter wereld. Het is het perfecte materiaal om te gebruiken voor de promotionele bamboe producten voor uw marketing

Bamboe producten kunnen in allerlei soorten komen, of het nu gaat om pennen,zonnebrillen, keukengerei, USB’s of powerbanks,er zijn zelfs bamboe polshorloges.Bamboe relatiegeschenken zijn een veilige keuze zeker met het oog op het modebeeld van het gebruik van duurzame artikelen.
Omdat iedereen samenwerkt om alternatieven voor energie en bronnen te vinden, is het belangrijk om uw steentje bij te dragen. Bossen helpen zuurstof terug in de atmosfeer te circuleren en bij gebrek aan bomen neemt de koolstof toe. Bamboe is echter de snelst groeiende boom en kan indien nodig een prachtige aanvulling zijn op elk ontbrekend bos. Daarom moet je voor promotionele bamboe kiezen als je een luxe weggeefactie wilt die het milieu niet schaadt. Het maakt niet uit welk bamboe relatiegeschenk u kiest, u verspreidt duurzaamheid.

 

 

Waarom bamboe producten gebruiken als promotionele producten?


Allereerst is het uniek. Stap af het gebruiken van conventionele materialen als plastic of metaal, velen zullen een liefde voor bamboe ontwikkelen wanneer ze een bamboe product hebben ontvangen. Bamboe relatiegeschenken zorgen ook voor een organisch gevoel bij de eindklant.
Het zijn de perfecte promotionele producten voor bedrijven in die een “groene” uitstraling willen hebben. Bamboe kan worden ontworpen om tal van items te maken, er is dus keuze te over en voor ieder wat wils.
Neem bijvoorbeeld onze bamboe bekers. Deze bekers zijn vervaardigd met bamboevezels wat ze enorm sterk en duurzaam maakt. Ze hebben dezelfde kenmerken als “normale” bekers en dus geschikt voor warme en koude dranken. We kunnen ze voorzien van uw afbeelding of logo, wat u wenst. Als relatiegeschenk is een bamboe beker een uitstekende keuze. Onder nog een uitgebreidere uitleg.
Duurzame promotieartikelen die u rendement opleveren en ook nog goed zijn voor 'Moeder Aarde'. Dat is een win/win situatie. Een bamboeboom kan in slechts 60 dagen bijna 30 meter hoog worden, dus help uw ecologische voetafdruk te compenseren door ervoor te kiezen om bamboe weggeefacties te gebruiken. Duurzame promotieartikelen zijn het hele jaar door zinvol voor bedrijven en organisaties die zich inzetten voor milieuvriendelijke praktijken. Bamboe promotieartikelen doen deze categorie goed.
U zult deze milieubewuste relatiegeschenken waarderen omdat ze niet de natuurlijke bronnen uitputten.

 

Nog enkele redenen om te kiezen voor relatiegeschenken van bamboe:

  • Wereldwijd geteeld in overvloed
  • Antibacterieel, waterafstotend materiaal
  • Uiterst sterk materiaal
  • Bamboe de snelst groeiende plant ter wereld, dit in tegenstelling tot hout
  • Oogsten verbetert de algehele gezondheid van de planeet

 

Promotionele bamboe bekers


De promotionele bamboe bekers is een nieuwe generatie herbruikbare koffiebekers. Gemaakt met 's werelds snelst groeiende, meest duurzame gewas, bamboevezel. Deze koffiebekers zijn BPA- vrij en omdat bamboevezel van nature steriel is, is deze bamboe beker heerlijk om uit te drinken. De hoes is gemaakt van siliconen die speciaal is ontworpen voor hete vloeistoffen en gemakkelijk te verwijderen is wanneer u de beker wil wassen.


Het heeft een hersluitbare deksel maar is daardoor niet lekvrij, net zoals de bekers van bij de bekende koffieketens. Bij goed gebruik en verzorging gaan deze bekers jaren mee, zo sterk zijn ze; het kan natuurlijk breken als je het grof behandelt en het is niet geschikt voor gebruik in de magnetron.
Geef een beetje en krijg veel terug met duurzame relatiegeschenken zoals bekers, onderzetters, USB-sticks, pennen, snijplanken en meer! Ons motto is tenslotte...


>> WAT JE GEEFT KRIJG JE TERUG <<


Zintuig.nl houdt van de biodiversiteit en het unieke karakter van deze bamboe producten. Als u geïnteresseerd bent in dit promotieproduct, neem dan gerust contact met ons op en We helpen u graag verder. Bel ons op nummer 035-6956000 of via de website Zintuig.nl.
Ons team zit klaar voor u!

Tags: bamboe relatiegeschenken, duurzaam
07-10-2020 door