• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Veiligheidshesjes
Veiligheidshesjes

Veiligheidshesjes bedrukken

Veiligheidshesjes bedrukken met uw eigen logo van bijvoorbeeld uw hardloopvereniging kunnen we voor u leveren in diverse kleuren en verschillende formaten. Al vanaf € 3,46 per stuk bij 75 stuks. Van te voren zien hoe het wordt, dat kan. Wij maken gratis een digitaal voorbeeld ter goedkeuring. Dit zijn de beroemde gele hesjes met bedrukking.

Producten


Iedereen heeft wel een geel of oranje veiligheidshesje in de auto liggen. Op in het buitenland is het vaak verplicht om veiligheidshesjes in de auto te hebben. U kunt uw relaties hierin voorzien met veiligheids hesjes die voorzien zijn van uw eigen bedrukking.

Veiligheidshesjes bedrukken en aanbieden als relatiegeschenk is een buitengewoon goede keuze, het is namelijk een praktisch geschenk om te geven aan uw relaties. Praktische relatiegeschenken zullen altijd meer gebruikt worden door de eindklant dan artikelen die dat niet zijn.

Bedrukte veiligheidshesjes bij Zintuig.nl

Veiligheidshesjes kunnen om veel verschillende redenen worden gebruikt. De hesjes worden al heel veel gebruikt bij evenementen. Zeker voor de herkenbaarheid van het personeel is het ideaal, maar ook bij het parkeren van de vele auto’s zijn veiligheidsvestjes handig. Dit omdat de medewerkers goed zichtbaar en maar ook duidelijk herkenbaar. Voor evenementen is het fijn als de bezoekers snel en makkelijk een medewerker kunnen vinden. 

In veel Europese landen zijn veiligheidshesjes in de auto verplicht. Hiermee worden mensen in geval van pech veel beter gezien dan in gewone kleding. 

Het doel van veiligheidshesjes is de aanwezigheid van de drager visueel te benadrukken. Hierdoor kunnen de bedrukte veiligheidshesjes ook worden gebruikt voor buitensporten die worden beoefend op momenten dat het al donker is. Denk bijvoorbeeld aan hardlopers in de winter als het om 5 uur alweer donker wordt. 


Het assortiment te bedrukken veiligheidshesjes

Onze veiligheidshesjes zijn in verschillende kleuren, maten en modellen leverbaar. Wij hebben zelfs een aantal hesjes in ons assortiment die bedrukt snel geleverd kunnen worden. Wij kunnen de volgende veiligheidshesjes leveren:


Bedrukken van veiligheidsvesten

Het bedrukken van de veiligheidsvesten kan geheel naar uw wens worden gedaan. Het bedrukken van de veiligheidsvesten worden op verschillende methodes gedaan. Dit is geheel afhankelijk van uw wensen en het materiaal van de veiligheidsvesten. De meest voorkomende druktechnieken die worden gebruikt zijn; zeefdruk, transfer en borduren. Door gebruik te maken van deze technieken komt uw tekst of logo duidelijk zichtbaar op het veiligheidsvest en blijft het ook nog mooi zitten als er bijvoorbeeld een regenbui is geweest. 

 

*****************************************************************************************************************************


Veiligheidshesjes bedrukken; een opvallend relatiegeschenk!


Bent u op zoek naar gepersonaliseerde veiligheidshesjes met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding? Bij ons kunt u veiligheidshesjes zowel bedrukt als onbedrukt bestellen tegen zeer competitieve prijzen. 


Beschikbaarheid


Zowel veiligheidshesjes als accessoires zoals opberghoezen en bijhorende tassen kunt u bij ons gemakkelijk bestellen en laten bedrukken. Wij bedrukken veiligheidshesjes voor zowel kinderen als volwassen (in verschillende maten beschikbaar) en zelfs voor honden. Ook motorveiligheidsvesten, werkvesten en veiligheidsjassen zijn bij ons beschikbaar. Raadpleeg ons aanbod voor meer informatie. 

 

Doel


Onze veiligheidshesjes lenen zich andere geschikt voor volgende toepassingen:


  Intern gebruik: Binnen uw onderneming is het vaak aangeraden om uw personeel veiligheidshesjes te laten dragen. Zo vallen ze niet enkel meer op, maar kan u ook een onderscheid maken tussen functies (kleurschakeringen). Door uw personeel veiligheidshesjes te laten dragen geeft u aan te geven om hun veiligheid. Indien u echt professioneel wenst over te komen laat u de veiligheidshesjes ook bedrukken met uw bedrijfsnaam en logo.


  Relatiegeschenken: Door veiligheidshesjes als relatiegeschenk aan te bieden toont u niet enkel te geven om uw professionele relatie maar ook om de veiligheid van de tegenpartij (en die van zijn werknemers). Vele ongelukken vallen simpelweg te voorkomen door voldoende op te vallen. Een veiligheidshesje is niet enkel een veilig maar ook een opvallend relatiegeschenk voor uw professionele partners.


  Evenementen: Bij evenementen laat u uw personeel best een veiligheidshesje dragen. Er komen zoveel bezoekers op uw evenement af dat het aangeraden is om een onderscheid te kunnen maken tussen de bezoekers en het eigen personeel. Het eigen personeel zal trouwens makkelijker autoriteit uitstralen en bezoekers zullen sneller een aanspreekpunt vinden voor eventuele vragen of problemen. Bij een evenement moet u uw bezoekers tevreden stellen, iets simpels zoals een veiligheidshesje kan daar dan ook sterk aan toedragen.


  Persoonlijk gebruik: In steeds meer Europese landen ( onder andere Frankrijk) worden automobilisten verplicht om in het bezit te zijn van een signaleringsdriehoek en een veiligheidshesje. Dit is echt geen overbodige luxe aangezien u zich in geval van een ongeluk in het holst van de nacht best zichtbaar maakt voor andere bestuurders. Alleen zo kan u bijkomende schade beperken.

Waarom bestellen bij zintuig.nl


Wij kunnen dan ook in kleine en grote hoeveelheden bedrukken, afhankelijk van uw wensen en conform ons uitgebreid assortiment. U kan bestellen zonder account en kan een gratis drukproef verkrijgen. Wij hanteren het principe: gratis instelkosten en beste prijs garantie. 


Bovendien gingen reeds 25.000 klanten u voor om zowel bedrukte als onbedrukte relatiegeschenken te bestellen. Waarom wachten? Bestel vandaag nog veiligheidshesjes van de beste kwaliteit bij zintuig.nl!


Meer weten?

U kan ons vrijblijvend contacteren via mail (sales@zintuig.nl) of telefonisch via +31(0)35-6956000 . Ons team van professionele medewerkers staat u graag bij in uw keuze.