• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Veiligheidshesjes
Veiligheidshesjes

Veiligheidshesjes bedrukken met jouw logo

Wil je dat jouw team opvalt tijdens werkzaamheden of evenementen? Overweeg dan veiligheidshesjes bedrukt met jouw bedrijfslogo. Bij ons vind je een breed assortiment aan veiligheidshesjes in diverse kleuren en maten, geschikt voor zowel volwassenen als kinderen, en zelfs voor honden! Ontdek hoe je deze kunt laten bedrukken met jouw logo of tekst en maak gratis gebruik van onze digitale voorbeeld service.


Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Veiligheidshesjes voor elk gebruik

Of je nu actief bent in de bouw, de auto-industrie of elk ander veld waar zichtbaarheid essentieel is, onze veiligheidshesjes zijn ideaal. Ze zorgen niet alleen voor veiligheid door de drager goed zichtbaar te maken, maar bieden ook een uitstekende kans om jouw merk te promoten. Van eenvoudige hesjes voor dagelijks gebruik tot gespecialiseerde veiligheidsjassen voor professionals, wij hebben alles om aan jouw behoeften te voldoen.

Diverse toepassingen van bedrukte veiligheidshesjes

Intern Gebruik: Laat je personeel veiligheidshesjes dragen om hun zichtbaarheid te verhogen. Ideaal voor functiescheiding of als onderdeel van de bedrijfsuniform.

Relatiegeschenken: Toon dat je om de veiligheid van je relaties en hun werknemers geeft door ze bedrukte veiligheidshesjes te schenken. Het is een praktisch geschenk dat de veiligheid bevordert en je zorgzaamheid toont.

Evenementen: Geef je eventmedewerkers veiligheidshesjes om ze makkelijk herkenbaar te maken. Dit helpt niet alleen bij de organisatie maar verhoogt ook de veiligheid tijdens het evenement.

Persoonlijk Gebruik: In veel landen is het verplicht om veiligheidshesjes in de auto te hebben. Bied je werknemers of klanten deze essentiële veiligheidsartikelen aan en zorg dat ze voorbereid zijn op noodsituaties.

Bedrukken van veiligheidshesjes

Laat veiligheidshesjes bedrukken met jouw logo of een persoonlijke boodschap. Wij bieden verschillende druktechnieken aan zoals zeefdruk, transfer en borduren, waardoor jouw design goed zichtbaar blijft, zelfs in slecht weer. Ons team staat klaar om je te adviseren over de beste opties voor jouw wensen en het type hesje.

Waarom kiezen voor Zintuig.nl?

Bij ons vind je niet alleen een uitgebreid assortiment en competitieve prijzen, maar ook een uitstekende klantenservice. Bestellen is eenvoudig, zonder account en je ontvangt een gratis drukproef vooraf. Met onze beste prijsgarantie en geen instelkosten, zorgen wij ervoor dat je altijd de beste deal krijgt.

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op via sales@zintuig.nl of bel naar +31(0)35-6956000. Ons team van experts helpt je graag met persoonlijk advies en ondersteuning bij je bestelling.