• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Bekers - mokken - bidons
Bekers - mokken - bidons

Wilt u een beker, mok, glas of een bidon bedrukken met een afbeelding of tekst?  

Stuur uw logo en dan maken wij gratis een digitaal voorbeeld! Bij elk artikel kunt u uw logo uploaden en voorkeur aangeven. Selecteer het artikel en vertel ons uw wens.

Producten

Bedrukte mokken en bekers

Bedrukte mokken en bekers zijn een grote aanrader als uw bedrijf voorzien is van een bedrijfskantine. Mokken en bekers met uw bedrijfslogo herinnert het personeel dagelijks aan datgene waar ze voor werken en wat ze bezig houdt. Mokken voorzien van bedrijfslogo stralen ook nog eens professionaliteit uit voor het bedrijf. Bovendien zijn mokken een ideaal relatiegeschenk voor personeel, leveranciers of andere relaties. De mokken kunnen geheel naar uw wens worden ontworpen, dit maakt de bedrukte mokken nog unieker. 

Een ruime keuze aan mokken en bekers

Koffiemokken worden elke dag regelmatig gebruikt door iedereen. Iedereen heeft zijn eigen voorkeur van het drinken van koffie. Daarom vind u bij ons een uitgebreid assortiment van mokken en bekers. Wij hebben mokken in verschillende prijsklasse zodat er altijd een geschikte mok voor u bij zit. Wij werken met staffelkortingen dit houdt in dat het voor u alleen maar voordeliger kan worden. De mokken zijn in verschillende modellen, materialen en formaten verkrijgbaar. 


Soorten mokken en bekers

Wij hebben veel verschillende soorten mokken en bekers in verschillende modellen, materialen en formaten. Zo hebben wij:

Bedrukken van mokken en bekers

Mokken kunnen bedrukt worden om verschillende redenen. Zo kunt u de mokken en bekers laten bedrukken voor het personeel op kantoor of als promotioneel product voor uw relaties. De mokken en bekers worden bedrukt door verschillende soorten opdrukmethodes. Veel gebruikte opdrukmethodes voor mokken en bekers zijn: Transferdruk, UV High Gloss. 

De meest voorkomende opdrukruimte bij de meeste mokken is 55 x 70 mm.

De UV High Gloss methode is een nieuwe druktechniek die gebruikt wordt bij drukkers. Met deze methode wordt de opdruk aangebracht door middel van UV licht. Deze methode heeft meerdere voordelen:

  • Heldere kleuren
  • Vaatwasmachine bestendig
  • Milieuvriendelijk
  • Hoge kwaliteit

Er is echter wel een beperking aan deze methode van bedrukken en dat is dat er niet aan de binnenkant en de onderkant van de mokken en bekers bedrukt kan worden en niet alle modellen kunnen worden gebruikt bij deze techniek. 

Mokken en bekers zijn ook full colour te bedrukken door middel van de sublimatie methode. De opdrukruimte bij de Sublimatie methode op de mokken is 190 x 97mm. Het grote voordeel van sublimatiedruk is dat de print onderdeel wordt van het artikel, dit betekent dat het niet snel zal slijten en lang mooi op de mokken en bekers blijft zitten. 


Bedrukte mokken en bekers zijn een goede reclame voor uw bedrijf en zijn ook nog eens snel leverbaar en ook verkrijgbaar in kleine oplages. 
********************************************************************************************************************************

Mokken bedrukken voor personeel

Uw bedrijf is uw trots en dat wilt u graag laten zien. Maar deze trots hoopt u ook op uw personeel over te kunnen brengen. Want tevreden personeel zet zich voor 100 procent in voor uw bedrijf. Hoe creëert u deze tevredenheid én trots bij uw werknemers? Ten eerste door met goede arbeidsvoorwaarden te komen. Dit is wellicht de belangrijkste drijfveer van het personeel om voor uw onderneming te werken. Daarnaast bewustwording voor datgene waar uw bedrijf voor staat. Dit doet u door het personeel bij zoveel mogelijk zaken te betrekken. Wanneer uw werknemers het gevoel hebben dat ze gehoord worden en waardevol voor het bedrijf ontstaat er een geheel andere sfeer. Het personeel zet zich beter in en is net als u trots op het bedrijf. Dit mag beloond worden met een extra uitbreiding: mokken voor het personeel. 


Bedrijfskantine

Is uw onderneming voorzien van een bedrijfskantine? Dan is het zeker een aanrader om gebruik te maken van bedrijfsmokken of koffiemokken met het bedrijfslogo erop. Dit herinnert het personeel dagelijks aan datgene waar ze voor werken en wat ze bezig houdt. Bovendien voelen veel werknemers stiekem toch wel die trots wanneer zelfs hun mokken voorzien zijn van het bedrijfslogo. Dit straalt toch wel een mate van professionaliteit uit. Bovendien geeft het werknemers het gevoel dat de werkgever investeert in het personeel door ze te voorzien van hun eigen mokken. Bovendien zijn alle mokken ook ideaal als relatiegeschenk, voor personeel, leveranciers of andere bedrijven waar u zaken mee doet.


Betrouwbaarheid en uitstraling

Komen uw werknemers regelmatig met klanten in aanraking? Vaak zien we dat het personeel een koffiemok op het bureau heeft staan terwijl er klanten worden ontvangen. Ook dan is een koffiemok met bedrijfslogo een aanrader: het heeft een professionele uitstraling en komt betrouwbaar over op de klant. Want hoe vaker het bedrijfslogo terug te vinden is, hoe meer vertrouwen de klant in het bedrijf krijgt.


Het bedrukken van mokken hoeft niet duur te zijn. De mok Oslo is een gekleurde porseleinen beker en heeft een groot drukoppervlak die opvalt, zodat er voldoende mogelijkheden zijn. De mok heeft een inhoud van 300 ml wat ideaal is als grote koffiemok. De mok Geneve wit is zeer geschikt voor koffiepads en koffieautomaten. Ideaal voor kleinere bedrijfslogo's die toch op willen vallen. De mok Willem, is een echte eyecather. De witte of gekleurde buitenzijde is ideaal voor het bedrukken van uw bedrijgfslogo of boodschap. Bestelt u grote aantalen dan bent u zeer voordelig uit. Mokken zijn het ideale relatiegeschenk maar ook zeker aan te raden voor gebruik in de bedrijfskantine of voor uw zakelijke relaties.