Bierglazen bedrukken

Geef uw relaties of personeel een bieglas met uw bedrijfslogo erop. Bierglazen worden reglematig gebruikt en vormen hierdoor een uitstekend geschenk. Telkens als het bierglas gebruikt wordt, zal de gebruiker herinnerd worden aan u. Bekijk hieronder snel het volledige aanbod aan bierglazen die bedrukt kunnen worden met uw logo!

Getoond: 1 - 1 van 1 resultaten
Glimmer bier glas Copper bedrukken met tekst
Glimmer bier glas Copper goedkoop bedrukken met tekst
Koperen drinkbeker Rood met opdruk
Koperen drinkbeker koningsblauw goedkoop bedrukken
Koperen drinkbeker Gun metal bedrukken en snel geleverd
Koperen drinkbeker Zilver bedrukken met logo
Koperen drinkbeker Goud bedrukt
ARTIKEL MET KORTING. Kortingen van 5% tot 50% INFO? Gebruik de hulplijn via sales@zintuig.nl of +31(0)35-6956000

Bierglazen en bierpullen bedrukken als relatiegeschenk!

Voor bierglazen en bierpullen met een persoonlijke boodschap bent u bij Zintuig aan het juiste adres. In deze relatiegeschenken categorie is de keuze groot. Door het grote aanbod in verschillende materialen en afmetingen is het vinden van wat u zoekt een ´fluitje´ van een cent. Bierglazen bedrukken is een uitstekende toevoeging aan uw onderneming. Een bedrukt bierglas of bierpul is een fantastisch relatiegeschenk!

Lees meer over Bierglazen >>

Waarom maakt bierpullen bedrukken bier lekkerder?

Bierpullen zijn op zichzelf al imposante bierglazen. Stevige bierpullen waarin het bier goed tot zijn recht komt, voelen absoluut beter aan dan simpele glazen. Met bierpullen bedrukken zijn de bierpullen zowel voor de (horeca) ondernemer als de bierdrinker een verrijking. Zoals genoemd is het drinkgenot van de gast groter maar er zijn nog meer voordelen voor de ondernemer. Het is namelijk zowel een effectief als bruikbaar middel.


Lees verder >>

De Harry Potter magie van bierpullen bedrukken

Bierpullen zijn in de wereld van de drink glazen natuurlijk al erg indrukwekkend. Maar na het bierpullen bedrukken wekken de bierpullen alleen nog maar meer aanzien op. De bierpullen kunnen worden bedrukt met een bedrijfslogo of een persoonlijke boodschap wat erg geschikt is als relatiegeschenk. Na het bierpullen bedrukken met uw eigen bedrijfsnaam of logo krijgt het geheel toch een wat persoonlijkere tint. Hierdoor komt uw bedrijf of horeca onderneming beter op de kaart te staan. Om u hiervan te overtuigen hebben wij een aantal redenen voor u op een rijtje gezet.


Lees verder >>