Relatiegeschenken aangepast aan uw wensen en eisen, van top tot teen, niet alleen maar een logo erop!

Dat is custom-made, net zoals u een auto kunt laten aanpassen aan uw wens, kunt u ook relatiegeschenken, merchandise en reclame materialen aan uw wensen laten aanpassen. Wilt u een cap in de club kleuren? Een fleece deken in de kleuren van de kroeg? Een tas in een andere kleur? Een rugzak met een andere band? Een shopper full colour bedrukt? Een nekkussen in uw huisstijl? Een usb stick in een gekke vorm? Dat kan allemaal!

 

Getoond: 0 - 0 van 0 resultaten

Custommade producten direct uit de fabriek uit het verre oosten en toch in uw eigen taal communiceren.

Dat is wat wij doen.

Al jaren en met veel succes.

Relatiegeschenken die u ziet zijn niet altijd helemaal wat u zoekt, als u iets langer heeft en iets meer tijd wilt steken in het ontwerp proces dan kunnen wij voor u iets unieks maken.

Zintuig handelt al jaren in het verre oosten en kan werkelijk alles voor u betekenen.

Wij kennen de weg van de fabriek naar (uw) klant !

 

Relatiegeschenken voor in de zomer, denkt u al aan custom-made drukken?

De zomer lijkt ver weg maar als u een mooi geschenk wilt creëren dan moet u er zeker vroeg bij zijn. Zeker als u een relatiegeschenk wilt dat u helemaal zelf kan ontwerpen dan zult u op tijd langs moeten komen. Er bestaan namelijk veel zomergeschenken die u van top tot teen zelf kunt ontwerpen, deze geschenken kennen echter een hoge levertijd omdat wij deze nog helemaal voor u moeten produceren. Een groot voordeel is echter wel dat u helemaal uniek met uw eigen custom made relatiegeschenk in de zomer.   


Lees verder >>