SNEL EEN ANTWOORD? CHAT , BEL 035-6956000 MAIL sales@zintuig.nl Er is een storing, hierdoor lijkt uw winkelmandje te blijven hangen, dat is echter niet zo. Wij werken aan een oplossing, excusses voor het ongemak.

Heupflessen met uw logo

Roestvrijstalen heupflessen zijn al sinds jaar en dag een gewild item voor zowel mannen als vrouwen. Vroeger droegen mannen vaak een heupfles met zich mee met hun favoriete drank om lekker warm te blijven in de koude maanden of om onderweg lekker te kunnen genieten zonder een hele fles drank mee te hoeven nemen

rvs-heupfles heupfles relatiegeschenkheupfles met bekertjes

 

 

Tegenwoordig wordt de heupfles nog steeds zo gebruikt maar wordt het ook veel gebruikt tijdens het bekijken van sportwedstrijden, tijdens schaatstochten of wielerrondes. Er zijn enorm veel mogelijkheden voor het gebruik hiervan.

Heupfles of heupflacon is de algemene benaming voor een afgeplatte roestvrijstalen fles, vaak aan één zijde hol. Deze vorm is in de fles aangebracht zodat je het makkelijk in je binnenzak kan dragen en hij zo met de vorm van je lichaam mee vormt.

 

De zintuig heupflessen


De heupfles is ook een bijzonder geliefd artikel in de relatiegeschenkenbranche. Bedrijven die hun klanten of personeel een mooi cadeau willen geven met een sjieke uitstraling komen vaak terecht bij de heupfles. De heupfles heeft een dure uitstraling door het gebruikte rvs en zijn mooie vormen in het design, ook kunnen ze geleverd worden in een geschenkverpakking met bekertjes erbij of in een mooie lederen afwerking, wat een extra uitstraling geeft. Tevens zijn er verschillende inhoudts formaten voor de heupflessen, van klein tot groot.

 

Personaliseren van heupflessen

Bij Zintuig.nl kunt u er ook voor kiezen om de heupflessen te laten bedrukken en zo mooi te laten voorzien van uw logo, boodschap of wat u maar wenst. Wij adviseren onze klanten om dit altijd te doen via een lasergravure omdat dit het allermooist wordt en het voor eeuwig op de fles blijft zitten.

Heupflessen worden onder hete omstandigheden gereinigd (afwassen of vaatwasser) en een normale inkt bedrukking kan hieronder lijden, bij een lasergravure is dit niet het geval. Omdat de laser het logo in het rvs brandt zal dit nooit slijten of verdwijnen, hoe vaak u het ook gebruikt of wast.

 

Heupflessen voor Kwakzalver

heupflessen voor kwakzalver
 

Voor Kwakzalver Sports hebben we voor een gravel event 100 heupflessen gemaakt met gravure.

Deze zat in een goodiebag welke zij hebben gemaakt voor deelnemers aan een gravel event. Gravel is wat meer laid back dan wielrennen en het draait hierbij meer om gezelligheid, mooie tochten, bier en bbq. 

Wilt u ook heupflessen laten maken met uw logo neem dan contact met ons op.

Heeft u interesse in deelname aan een gravel event, kijk dan op https://www.kwakzalversports.com

Voor meer informatie neem dan alstublieft contact met ons op! U kunt ons bereiken via ons telefoonnummer 035-6956000, mail sales@zintuig.nl  of via de website chatt op zintuig.nl.

Ons team zit klaar voor u om u te helpen!

 

Tags: heupfles
28-08-2020 door