Houte, leren en metalen USB sticks

Hieronder vindt u een assortiment aan luxe USB sticks. Deze USB sticks zijn nog steeds uitstekende relatiegeschenken. Met deze luxe USB sticks kunt u uw relaties een luxer geschenk geven. Voorzien van uw bedrijfslogo maakt u met deze USB sticks een onuitwisbare indruk. Bekijk hieronder snel het volledige aanbod en ontdek de mogelijkheden. 

Getoond: 1 - 2 van 2 resultaten
MAGRING, Metalen memory stick met leren omslag en magneet sluiting Voor de wat luxe uitstraling bruin gedrukt in kleur
MAGRING, Metalen memory stick met leren omslag en magneet sluiting Voor de wat luxe uitstraling bruin gedrukt met logo
MAGRING, Metalen memory stick met leren omslag en magneet sluiting Voor de wat luxe uitstraling bruin gedrukt met tekst
MAGRING, Metalen memory stick met leren omslag en magneet sluiting Voor de wat luxe uitstraling bruin goedkoop
Extra service, verzending naar uw adressenbestand, bedrijfs- en huisadressen. INFO? Gebruik de hulplijn via sales@zintuig.nl of +31(0)35-6956000
Extra service, verzending naar uw adressenbestand, bedrijfs- en huisadressen. INFO? Gebruik de hulplijn via sales@zintuig.nl of +31(0)35-6956000

Houten, leren en metalen USB sticks bij Zintuig relatiegeschenken

In deze categorie vindt u verschillende houten, leren en metalen USB sticks. Deze luxe en exclusieve USB sticks zijn speciaal geselecteerd door de specialisten van Zintuig om als exclusieve USB stick te dienen. USB sticks zijn nog steeds zeer gewaardeerde geschenken. Ze worden gebruikt om belangrijke documenten of andere computerbestanden op te bewaren en mee te nemen naar locaties.  

Lees meer over USB sticks - hout, leer en metaal bedrukken >>

USB bedrukken voor in de auto of op het werk

USB sticks zijn erg populair en bovendien erg makkelijk. Het bedrukken van uw USB is niet moeilijk en gebeurt heel rap. Het is niks voor niks dat veel bedrijven de USB bedrukken met een logo of tekst en vervolgens aan relaties of werknemers weggeven. De USB sticks zijn gewilde relatiegeschenken.


Lees verder >>