Leuke kinderparaplus met bedrukking

Kinderen zijn en blijven onze toekomst, maak daarom ook de kinderen blij met een leuk geschenk. Bedrukte kinderparaplus zijn niet alleen leuk voor de kinderen maar ook de ouders hebben er plezier van. De kinderen kunnen heerlijk met de paraplu zelf blijven rondlopen en niet gelijk onder de paraplu van de ouders. De kinderparaplus hebben leuke vrolijke kleuren en zijn goedkoop te bedrukken. U kunt van te voren zien hoe uw ontwerp wordt doordat wij u een gratis digitale drukproef ter goedkeuring sturen. 

 
Getoond: 1 - 2 van 2 resultaten
Extra service, verzending naar uw adressenbestand, bedrijfs- en huisadressen. INFO? Gebruik de hulplijn via sales@zintuig.nl of +31(0)35-6956000
Fleurige kinderparaplu Espinete MultiColor Met logo goedkoop

Kinderparaplu bedrukken, denk met uw relatiegeschenk niet alleen aan de volwassenen maar ook aan de kinderen!

Kinderen lopen vaak mee onder de paraplu van de ouders. Dit is meestal een beetje onhandig omdat je als ouder droog wil lopen maar je wil ook dat je kind droog loopt. Kinderen vinden het geweldig om met hun eigen paraplu rond te paraderen. De kinderen kunnen lekker hun eigen gang gaan met hun eigen paraplu. Als bedrijf kan er rekening gehouden met de volwassenen maar zeker ook met de kinderen. Kinderen blijven toch altijd de toekomst! 

Lees meer over Kinderparaplu >>

Kinderen zijn al snel tevreden met een kinderparaplu

De kinderparaplu is toch hartstikke leuk? Denk aan een kinderparaplu in de vorm van een kikker of met heel veel kleuren. Voor kinderen is dat hetzelfde als een knuffel. Het liefst laten ze het niet los en het moet natuurlijk overal mee naar toe. Zelfs bij het slapen moet het op de kamer. Het feit dat een paraplu eigenlijk dient voor bescherming tegen de regen is op zo'n moment niet belangrijk.


Lees verder >>