• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Exclusief en uniek
Exclusief en uniek

Laat je paraplu's op het doek bedrukken en val nog meer op met je bedrijf!

Wil je paraplu's op het doek laten bedrukken? Bij Zintuig is dat geen probleem! Wij kunnen de paraplu's geheel naar jouw wens bedrukken. Een bedrukte paraplu is een ideaal marketingmiddel omdat iedereen wel eens een paraplu gebruikt. Dus waarom niet de paraplu die jij aan je relaties hebt geschonken? Wij kunnen de paraplu's goedkoop en zelfs in kleine oplages voor je bedrukken!


Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Een exclusieve paraplu als relatiegeschenk bij Zintuig.nl

Een paraplu is een veelgebruikte accessoire in Nederland. Om echt op te vallen met een paraplu, bieden wij unieke paraplu's aan met bijzondere vormen. Door deze opvallende paraplu's te bedrukken met jouw bedrijfslogo, zorg je dat je extra opvalt. Geef je relaties een exclusieve paraplu en zorg dat jouw relaties altijd droog aankomen op hun bestemming. Ze zullen je hier zeker dankbaar voor zijn.

Het assortiment bijzondere paraplu's

Alle paraplu's in ons assortiment kun je bij ons laten bedrukken. Onze bijzondere paraplu's zijn leverbaar in verschillende kleuren, maten en vormen. We hebben zorgvuldig paraplu's geselecteerd zodat je altijd verzekerd bent van kwaliteit! De paraplu's zijn beschikbaar in verschillende prijsklassen zodat je altijd de juiste paraplu voor jouw bedrijf kunt vinden. Enkele bijzondere modellen in ons assortiment zijn:

  • Vierkante paraplu's
  • Falconetti tulpparaplu's
  • Flacone paraplu's
  • Triangle paraplu's
  • Duo-paraplu's
  • Omkeerbare paraplu's
  • Het bedrukken van de paraplu's

Alle paraplu's in het assortiment kunnen bedrukt worden met jouw bedrijfslogo of een persoonlijke boodschap. We gebruiken hiervoor technieken zoals transferdruk, zeefdruk en sublimatiedruk, wat zorgt voor een kwalitatief goede en duurzame bedrukking. De opdrukruimte varieert afhankelijk van de gekozen paraplu vanwege de verschillende formaten. Zodra je bij ons een bestelling plaatst, maken we een gratis digitale drukproef voor je. Deze proef is volledig op schaal en in kleur zodat je precies kunt zien hoe jouw bedrukte paraplu eruit komt te zien. Pas na jouw akkoord starten we met het bedrukken van de paraplu's. Je kunt ook in kleine oplages de paraplu's bij ons laten bedrukken.

Levertijd van de bijzondere paraplu's

De levertijd van de bedrukte paraplu's is 7 tot 10 werkdagen na goedkeuring van de drukproef. Wil je de paraplu's onbedrukt bestellen? Ook dat is geen probleem, de levertijd is dan 1 – 4 werkdagen. Bij een spoedbestelling kunnen we vaak wel sneller leveren. Neem in dat geval contact op met onze medewerkers en we kijken of we de planning kunnen aanpassen. Als aanpassing niet mogelijk is, zoeken we samen naar een passend alternatief!