SNEL EEN ANTWOORD? CHAT , BEL 035-6956000 MAIL sales@zintuig.nl Er is een storing, hierdoor lijkt uw winkelmandje te blijven hangen, dat is echter niet zo. Wij werken aan een oplossing, excusses voor het ongemak.

23 april: Wereldboekendag

Volgende maand op 23 april is het Wereldboekendag.

5 boekenlegger tips die je kan bedrukken met je eigen logo

Dit is een jaarlijks terugkerende dag waarop boeken centraal staan. Deze dag wordt als sinds 1995 op die datum in meer dan 100 landen gevierd. Hoe leuk is het dan om iemand een boek cadeau te kunnen doen?

Boeken verkopen we bij Zintuig niet, maar wel hele leuke boekenleggers. Schenk je medewerkers of relaties een boek of een boekenbon met daarbij een boekenlegger met je eigen logo. Boekenleggers zijn er in verschillende vormen en maten. Hierbij een aantal voorbeelden van boekenleggers die je bij Zintuig kan bestellen en kan voorzien van je eigen logo

Boekenlegger met memo blaadjes
Hiermee kan je aantekeningen maken tijdens het lezen en op specifieke pagina’s kan je een post-it kan plakken om die belangrijke pagina snel terug te kunnen vinden.
>> Meer  info en prijzen

boekelegger met memo blaadjes

Boekenlegger papier met magneetsluiting
De boekenlegger met magneetsluiting is gemaakt van luxe gelamineerd karton en kan geheel naar wens aan alle zijden in full colour worden bedrukt.
>> Meer  info en prijzen

Boekenlegger papier met magneetsluiting

Boekenlegger van foam
Foam boekenleggers met uw tekst en logo uit gestanst. Perfecte manier om contactgegevens van uw organisatie te communiceren.
>> Meer  info en prijzen

Boekenlegger van foam

Boekenlegger Winnie (Wuppie look-a-like)
Full colour te bedrukken boekenlegger met de bekende winnie erboven. Keuze uit meer dan 600 modellen!
>> Meer  info en prijzen

Boekenlegger Winnie

Boekenlegger mophead
Full colour te bedrukken boekenlegger met de bekende Mophead (opplak figuurtje) model: mannetje erboven. Keuze uit verschillende modellen hippies en mopheads
>> Meer  info en prijzen

Boekenlegger mophead

24-03-2021 door