• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Pennen - luxe pennen
Pennen - luxe pennen

Luxe pennen bedrukken of graveren?

Van te voren zien hoe het wordt, dat kan. Wij maken gratis een digitaal voorbeeld ter goedkeuring.

Producten

Luxe pennen bedrukken bij Zintuig.nl

Pennen zijn al jarenlang een makkelijk en fijn relatiegeschenk. Dit komt doordat dit promotionele artikel makkelijk te bedrukken is en ook niet veel hoeft te kosten. Er zijn echter veel verschillende prijsklassen binnen de bedrukte pennen. Zo kunt u heel goedkoop reclame pennen laten bedrukken maar u kunt ook kiezen voor de iets duurdere luxe pennen. De luxe pennen bij Zintuig kennen drie punten die hun luxe maakt. Dat zijn: 

  • De bedrukkingstechniek (lasergravure)
  • De kwaliteit
  • Het uiterlijk (een luxe uitstraling) 

Luxe pennen graveren

Buiten het gewoon bedrukken van de luxe pennen kunt u ook kiezen voor het graveren van de pennen. Dit schrijfwaar wordt dan gegraveerd op de houder van de pen en zorgt voor een nog luxere uitstraling. Hiermee kunt u van een pen al een exclusief geschenk maken die door veel van uw relaties gewaardeerd zal worden. U zult er rekening mee moeten houden dat bij het graveren van de luxe pennen uw logo er kleurloos uit komt te zien. U hoeft bij lasergravure dus geen PMS kleur aan te leveren bij uw logo.

 

Gegraveerde luxe pennen vergelijken

U kunt bij Zintuig op vele verschillende manieren de prijs voor het graveren en bedrukken van luxe pennen vergelijken. Op de website van Zintuig zelf is een vergelijkingstool ingebouwd die u helpt bij het beslissen voor de juiste luxe pen. U hoeft alleen maar de producten aan te klikken die u wilt vergelijk om vervolgens op de knop vergelijk producten te klikken. Zo kunt u heel snel de juiste luxe pen vinden voor uw bedrijf vinden. 

 

Vrijblijvende offerte bedrukte luxe pennen

Bij Zintuig kunt u ook nog op een andere manier de prijs voor het bedrukken van luxe pennen vergelijken. Dit doet u door geheel vrijblijvend een prijsaanvraag te doen. U zit dan nog niet vast aan een definitieve order en u kunt dan ook heel makkelijk de prijs vergelijken voor bedrukte luxe pennen. Zo kunt u nog altijd beslissen welke u het liefst wilt laten graveren of bedrukken.