• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Pennen - luxe pennen
Pennen - luxe pennen

Luxe pennen bedrukken of graveren?

Ben jij op zoek naar mooie, luxe pennen? Dan ben jij hier bij het juiste adres. Wij verkopen betaalbare luxe pennen die bedrukt kunnen worden. Heb jij een ontwerp klaar staan dat je op de pen wilt hebben, kunnen wij gratis een digitaal ontwerp maken voor jou.

Voor meer vragen kun je gerust contact opnemen. Naast onze luxe bedrukbare pennen bedrukken wij ook luxe en minder luxe schrijfsets.

Producten

Luxe pennen bedrukken bij Zintuig.nl

Pennen zijn al jarenlang een makkelijk en fijn relatiegeschenk. Dit komt doordat dit promotionele artikel makkelijk te bedrukken is en ook niet veel hoeft te kosten. Er zijn echter veel verschillende prijsklassen binnen de bedrukte pennen. Zo kun je heel goedkoop reclame pennen laten bedrukken maar je kunt ook kiezen voor de iets duurdere luxe pennen. De luxe pennen bij Zintuig kennen drie punten die hun luxe maakt. Dat zijn: 

  • De bedrukkingstechniek (lasergravure)
  • De kwaliteit
  • Het uiterlijk (een luxe uitstraling) 

Luxe pennen graveren

Buiten het gewoon bedrukken van de luxe pennen kun je ook kiezen voor het graveren van de pennen. Dit schrijfwaar wordt dan gegraveerd op de houder van de pen en zorgt voor een nog luxere uitstraling. Hiermee kun je van een pen al een exclusief geschenk maken die door veel van je relaties gewaardeerd zal worden. Je zult er rekening mee moeten houden dat bij het graveren van de luxe pennen je logo er kleurloos uit komt te zien. Je hoeft bij lasergravure dus geen PMS kleur aan te leveren bij je logo.


Gegraveerde luxe pennen vergelijken

Je kunt bij Zintuig op vele verschillende manieren de prijs voor het graveren en bedrukken van luxe pennen vergelijken. Op de website van Zintuig zelf is een vergelijkingstool ingebouwd die je helpt bij het beslissen voor de juiste luxe pen. Je hoeft alleen maar de producten aan te klikken die je wilt vergelijk om vervolgens op de knop vergelijk producten te klikken. Zo kun je heel snel de juiste luxe pen vinden voor je bedrijf vinden. 


Vrijblijvende offerte bedrukte luxe pennen

Bij Zintuig kun je ook nog op een andere manier de prijs voor het bedrukken van luxe pennen vergelijken. Dit doet je door geheel vrijblijvend een prijsaanvraag te doen. Je zit dan nog niet vast aan een definitieve order en je kunt dan ook heel makkelijk de prijs vergelijken voor bedrukte luxe pennen. Zo kun je nog altijd beslissen welke je het liefst wilt laten graveren of bedrukken.