• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Reclame zonnebrillen
Reclame zonnebrillen

Reclame zonnebrillen

Ben jij op zoek naar toffe reclame zonnebrillen die bedrukt kunnen worden? Dan kunnen wij je verder helpen. Als je een ontwerp hebt dat je op de zonnebrillen wilt, kun je gerust je ontwerp sturen.

Wij maken gratis een digitaal voorbeeld naar wens. Los van de bedrukbare reclame brillen die wij aanbieden, bieden wij ook normale bedrukbare zonnebrillen aan.  


Producten

Reclame zonnebrillen

Zonnebrillen als relatiegeschenk zijn een fantastische manier voor jouw bedrijf om zichtbaarheid te krijgen op een stijlvolle en praktische manier. Ze zijn niet alleen perfect voor de zomermaanden of in zonnige regio's, maar ook heel nuttig in wintersportgebieden waar de felle zon op de sneeuw reflecteert.

Wat zo goed werkt aan zonnebrillen, is dat ze niet alleen een functioneel item zijn dat je ogen beschermt tegen schadelijke UV-stralen, maar ze worden ook gezien als een trendy modeaccessoire.

Zonnebrillen als relatiegeschenk

Als je zonnebrillen als relatiegeschenk kiest, heb je de unieke kans om jouw bedrijfslogo of merknaam op een subtiele en stijlvolle manier te presenteren. Elke keer dat iemand jouw zonnebril draagt, wordt jouw merk zichtbaar voor een breed publiek, wat helpt bij het opbouwen van merkbekendheid.

Het mooie hieraan is dat je niet alleen een geschenk geeft dat praktisch is, maar ook een dat dagelijks gebruikt kan worden, waardoor de herinnering aan jouw bedrijf steeds weer opgefrist wordt.

Zonnebrillen bedrukken 

Bij het selecteren van de juiste zonnebrillen voor jouw relatiegeschenk, is het belangrijk om aandacht te besteden aan kwaliteit en stijl. Kies voor duurzame materialen en een design dat aansluit bij een breed publiek. Je kunt zelfs overwegen om verschillende stijlen aan te bieden, zodat er voor iedereen wat wils is.

Dit verhoogt de kans dat de ontvangers de zonnebrillen daadwerkelijk zullen dragen, wat jouw merk weer ten goede komt.

Zonnebrillen en brillendoekjes

Zonnebrillen als relatiegeschenk zijn dus niet alleen een geweldige manier om jouw waardering te tonen aan klanten en relaties, maar ze bieden ook een slimme marketingstrategie om jouw merk op een subtiele manier te promoten. Het is natuurlijk ook handig om een brillendoekje erbij te hebben, de brillendoekjes zijn ook bedrukbaar met jouw eigen logo.