• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Broodtrommels en lunchboxes
Broodtrommels en lunchboxes

Luchboxes en broodtrommels met en zonder opdruk.

Slim hoor! Dat kregen wij te horen toen wij een bedrukte broodtrommel verkochten aan het kinderdag verblijf en de basisschool. Dit kan jij ook doen! Of het nu gaat om broodtrommels of om lunchboxes, voor volwassenen of voor de kleintjes, de broodtrommel gaat dag in dag uit mee op stap. Ideaal dus om jouw merk of logo op de lunchbox te drukken. Er is ten slotte niks beters dan jarenlang elke dag gratis reclame! Neem even contact op dan maken we een voorstel van je bedrukking op de broodtrommel naar wens.Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Lunchbox of broodtrommel bedrukken als relatiegeschenk

Je kan je broodtrommel heel makkelijk laten bedrukken met je logo in 1 kleur of geheel full colour. De druktechnieken die Zintuig kiest verschillen enorm per artikel. zo raden wij aan om op een houten broodtrommel deksel te kiezen voor lasergravure maar kan je op een wit plastic broodtrommel juist wel full colour bedrukken.

De voordelen van je logo op een broodtrommel of lunchox.

Het meenemen van een broodtrommel of lunchbox heeft tal van voordelen, en dit wordt nog interessanter als bedrijven hun logo op deze items laten zetten. Hier zijn enkele redenen waarom het handig en leuk is om een broodtrommel met bedrijfslogo te gebruiken:

Praktisch en Gezond:

Een broodtrommel stelt je in staat om zelfgemaakt voedsel mee te nemen, waardoor je controle hebt over je dieet. Dit bevordert gezondere eetgewoonten en kan helpen om kosten en tijd te besparen door niet afhankelijk te zijn van eetgelegenheden buiten de deur.

Milieuvriendelijk:

Het gebruik van een herbruikbare broodtrommel vermindert het gebruik van wegwerpverpakkingen zoals plastic zakjes en verpakkingen van cafés en restaurants. Dit draagt bij aan het verminderen van afval en helpt het milieu te beschermen.

Geldbesparend:

Dagelijks uit eten gaan kan op de lange termijn duur zijn. Het meenemen van je eigen lunch in een broodtrommel bespaart aanzienlijk op uitgaven voor voedsel.

Personalisatie en Identificatie:

Met een bedrijfslogo op de broodtrommel kun je je lunchbox personaliseren en gemakkelijk identificeren, vooral als je hem op het werk of tijdens vergaderingen gebruikt. Dit is vooral handig in een zakelijke omgeving waar meerdere mensen vergelijkbare items hebben.

Teamgevoel en Bedrijfstrots:

Als bedrijf kun je het gebruik van bedrukte broodtrommels als teambuilding-tool gebruiken. Door logo's van het bedrijf of team op de broodtrommels te zetten, kunnen werknemers een gevoel van eenheid en betrokkenheid bij het bedrijf ontwikkelen.

Merkbekendheid:

Het plaatsen van het bedrijfslogo op een veelgebruikt item zoals een broodtrommel zorgt ervoor dat je merk dagelijks in beeld komt. Dit helpt bij het vergroten van de merkbekendheid en het versterken van je aanwezigheid bij je werknemers en zelfs bij mensen die de broodtrommel opmerken als deze wordt gebruikt in openbare ruimtes.

Relatiegeschenken en Waardering:

Als bedrijf kun je bedrukte broodtrommels ook gebruiken als relatiegeschenken voor klanten of als blijk van waardering voor werknemers. Het laat zien dat je om hun welzijn geeft en tegelijkertijd je merk promoot.

Creatieve Marketing:

Je kunt creatieve ontwerpen en berichten op de broodtrommel laten zetten, wat een leuke manier kan zijn om je bedrijfscultuur, waarden of evenementen te promoten. Al met al is het gebruik van bedrukte broodtrommels niet alleen praktisch en milieuvriendelijk, maar biedt het ook een geweldige kans voor bedrijven om hun merk te promoten, eenheid binnen het team te bevorderen en waardering te tonen voor werknemers en klanten.