• Hier werken experts voor jou
 • Beste prijs garantie
 • Snellere levering
 • Groots assortiment

Waarom Wuppies en Winnies in de marketing mix?

Waarom Wuppies en Winnies in de marketing mix?

Waarom wil je Wuppies gebruiken in je reclame?


Als marketingmanager ben je altijd op zoek naar creatieve en effectieve manieren om je merk in de kijker te zetten. In deze voortdurend veranderende wereld van reclame en promoties, is het uitdagend om unieke manieren te vinden die niet alleen de aandacht trekken, maar ook een blijvende indruk achterlaten. Hier speelt het gebruik van wuppies, ook wel Winnies genoemd een interessante rol. Misschien ken je ze als die schattige, pluizige wezentjes met oogjes die ooit een ware rage waren. Wat je misschien niet realiseert, is de kracht die ze nog steeds kunnen hebben als marketinginstrument.


Wuppies laten oude tijden herleven!


Wuppies, vaak uitgerust met een lintje waarop je logo of boodschap gedrukt kan worden, bieden een ongewoon maar uiterst effectief medium voor merkpromotie. Hun aantrekkelijke uiterlijk en de neiging om een gevoel van nostalgie op te wekken, maken ze tot een geliefd item onder een breed publiek. We kennen ze nog van de WK voetbal acties van de Albert Heijn en vader Abraham die oer de wuppies zong. Maar hun waarde in marketing gaat veel verder dan alleen hun uiterlijk.


Wuppies blijven plakken door de plakvoetjes en door de boodschap die ze dragen


Een van de meest significante voordelen van het inzetten van wuppies in je marketingstrategie is hun veelzijdigheid. Ze kunnen elke kleur en elke vorm hebben. Ze hebben altijd een lintje waarop in full color de boodschap dragen. Ze kunnen dienen als giveaway tijdens evenementen, beurzen of zelfs als onderdeel van direct mail-campagnes. Deze kleine, pluizige vrienden zijn niet alleen een symbool van je merk, maar fungeren ook als een fysieke herinnering aan de ervaring die potentiële klanten met je merk hebben gehad. Het is een tastbare manier om je merk langer in de gedachten van je doelgroep te houden. En de plakvoetjes zorgen ervoor dat de boodschap ook echt blijft plakken!Wuppies kunnen in alle vormen en kleuren gemaakt worden


Bovendien zorgt de vorm, kleur, uiterlijk en boodschap, zoals het bedrukken van het lintje met je logo of slogan, voor een directe merkherkenning. Het biedt een subtiele maar effectieve manier om je boodschap te verspreiden zonder opdringerig te zijn. Wuppies kunnen dienen als een gespreksstarter, een manier voor mensen om over je merk te praten in alledaagse situaties. Deze vorm van mond-tot-mondreclame is onbetaalbaar en kan leiden tot een verhoogde merkbekendheid en klantenbinding.


Wuppies inzetten in je marketing zegt iets over je bedrijf of merk


Het inzetten van wuppies in je marketingstrategie spreekt ook boekdelen over je bedrijfscultuur en merkpersoonlijkheid. Het laat zien dat je bedrijf niet bang is om anders te zijn, om leuke en innovatieve manieren te omarmen om met je doelgroep te communiceren. Deze aanpak kan bijzonder effectief zijn bij het aanspreken van jongere doelgroepen die waarde hechten aan originaliteit en creativiteit. Want de jongeren hebben de link met vroeger niet, die zien alleeen een leuk beestje, aaibaar en in leuke frisse vormen.Wat kosten bedrukte wuppies? Relatief weinig!


Het gebruik van wuppies als marketinginstrument biedt ook een kosteneffectieve oplossing. In vergelijking met andere marketinginspanningen kunnen wuppies een relatief lage investering vereisen, vooral gezien het potentieel voor een breed en langdurig bereik. De impact van een goed ontworpen wuppie, gekoppeld aan een sterke marketingboodschap, kan de kosten ver overstijgen.


Kortom, wuppies customizen en inzetten voor reclame en marketing, JA dat is een goed idee!


Samenvattend, wuppies bieden een unieke en effectieve manier om je merk te promoten. Ze zijn niet alleen een tool voor merkherkenning, maar ook een middel om een emotionele connectie met je doelgroep te creëren. Door wuppies in je marketingstrategie te integreren, kun je een blijvende indruk achterlaten, je merk op een leuke en creatieve manier presenteren, en uiteindelijk, je zichtbaarheid en klantenbinding vergroten. Als marketingmanager biedt het omarmen van dergelijke innovatieve benaderingen je de kans om je merk te onderscheiden in een verzadigde markt.


We hebben ze alvast een beetje verdeeld in vorm en uiterlijk.


Wuppies in de vorm van DIEREN


Wuppies in de vorm van BEROEPEN EN VAKKEN


Wuppies in de vorm van ETEN EN NATUUR


Wuppies in de vorm van TRANSPORT EN VERVOER


Wuppies in de vorm van SPORT EN FEEST


Wuppies in de vorm van DIVERSEN


Andere knuffelbeesten


En let op, bij alle wuppies kan je de keur van het bolletje kiezen, de kleur van de voetjes, het lintje in fullcolor bedrukken.


Dus zou je kunnen zeggen dat alle wuppies en winnies fullcolor en geheel van top tot teen te customizen zijn.
Hulp nodig bij het kiezen?

Wij zijn er om je te helpen

Servicemedewerker

Wat je geeft krijg je terug! = ons motto en belofte
Dus wij geven jou nog even de voordelen van zaken doen met Zintuig;

 • Gratis verzending
 • Gratis digitaal voorbeeld
 • Gratis advies en ervaring sinds 1999
 • Persoonlijke service
 • Super snelle levering
 • Beste prijsgarantie
 • Een gigantisch assortiment
 • Altijd wel een mogelijkheid nog iets te regelen waar anderen afhaken
 • Wij gaan ervoor jou als vaste klant welkom te heten, net zoals de honderden die je voor gingen