• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Uitgelicht homepage

Welke relatiegeschenken worden veel gekocht?

Bekijk de selectie.

Klik direct door naar de homepage van Zintuig.nl, sinds 1999 toonaangevend in bedrukte en onbedrukte relatiegeschenken, goodies en giveaways.

Door dagelijks direct contact te hebben met onze klanten en relaties weten wij wat hot is, en wat niet .

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

De meest verkochte relatiegeschenken

De populariteit van categorieën in relatiegeschenken, premiums en promotiemateriaal kan variëren afhankelijk van de doelgroep, de branche en de specifieke doelen van een bedrijf. Hier zijn echter enkele van de meest verkochte categorieën die vaak in deze industrie voorkomen:

Schrijfwaren: Pennen, potloden, notitieboekjes en markers zijn enkele van de meest populaire relatiegeschenken. Ze zijn praktisch, betaalbaar en kunnen gemakkelijk worden gepersonaliseerd met een bedrijfslogo.

Kantoorartikelen: Kalenders, muismatten, bureausets en andere kantoorbenodigdheden zijn goede giveaways omdat ze vaak worden gebruikt en een bedrijfsmerk gedurende lange tijd onder de aandacht houden.

Drinkwaren: Bedrukte mokken, waterflessen, thermosbekers en glazen zijn populaire keuzes omdat ze dagelijks worden gebruikt en een groot afdrukgebied bieden voor branding.

Tassen en rugzakken: Herbruikbare boodschappentassen, (katoenen) draagtassen, rugzakken en laptoptassen zijn handige relatiegeschenken die ook dienen als mobiele advertenties wanneer ze in het openbaar worden gebruikt.

Kleding: T-shirts, petten, polo's en jassen met een bedrijfslogo zijn effectieve manieren om merkherkenning te bevorderen, vooral bij evenementen en beurzen.

Elektronica: USB-sticks, powerbanks, draadloze opladers en koptelefoons zijn populair bij tech-liefhebbers en professionals.

Gezondheids- en welzijnsproducten: Dit omvat handdesinfecterende middelen, gezichtsmaskers, fitnessartikelen en gezondheidsbewuste relatiegeschenken die relevant zijn geworden, vooral tijdens gezondheidscrises zoals COVID-19.

Reisartikelen: Reiskoffers, bagagelabels, reissets en accessoires voor op reis zijn gewild bij mensen die vaak onderweg zijn.

Voedsel en drank: Gepersonaliseerde snoepjes, chocolaatjes, koffie en thee, of wijnflessen met een eigen etiket zijn geliefde geschenken, vooral tijdens vakantieseizoenen.

Milieuvriendelijke producten: Herbruikbare waterflessen, eco-vriendelijke draagtassen, gerecyclede notitieboekjes en andere duurzame relatiegeschenken worden steeds populairder vanwege groeiend milieubewustzijn.

Het belangrijkste bij het kiezen van relatiegeschenken en promotiemateriaal is om te overwegen wat het beste aansluit bij je doelen, je doelgroep en je merkidentiteit. Het juiste geschenk kan een langdurige positieve indruk achterlaten en helpen bij het bereiken van zakelijk succes.