• Hier werken experts voor jou
 • Beste prijs garantie
 • Snellere levering
 • Groots assortiment

Waarom goedkope relatiegeschenken belangrijk zijn in je marketing?

Waarom goedkope relatiegeschenken belangrijk zijn in je marketing?

Goedkope relatiegeschenken komen je nooit duur te staan.


Misschien denk je er niet direct aan, maar het zorgvuldig kiezen en uitdelen van relatiegeschenken kan enorm bijdragen aan het versterken van je lokale banden. Staat er binnenkort een lokaal evenement op de planning, of wil je jouw nieuwe bedrijf introduceren bij de lokale gemeenschap? Dan is het een slim idee om eens goed te kijken naar budgetvriendelijke relatiegeschenken, die je voor minder dan een euro kunt laten bedrukken. Uiteraard zijn de prijzen afhankelijk van de oplage en de opdruk die je wilt, maar goedkoop blijft goedkoop.


Goedkope merchandise kan ook eco-vriendelijk zijn.


Het is  belangrijk te benadrukken dat goedkope relatiegeschenken en merchandise niet per se slecht voor het milieu hoeven te zijn. In elke productgroep zijn er groene of ecologische varianten beschikbaar. Dit betekent dat je, zelfs met een beperkt budget, kunt kiezen voor duurzame opties die zowel budgetvriendelijk als vriendelijk voor onze planeet zijn. Check de productgroepen waarbij je in elke productgroep een "ja-groen-graag-filter" kan aanklikken waardoor de eco-vriendelijke relatiegeschenken en merchandise naar voren komen.


Maak extra indruk met de vele mogelijkheden.


Door te kiezen voor bedrukte relatiegeschenken maak je extra indruk. Er is gelukkig veel mogelijk binnen het aanbod aan goedkope relatiegeschenken. Wil je écht een verschil maken zonder veel uit te geven, dan is het laten bedrukken van deze voordelige geschenken een uitstekend idee. Zo kun je bijvoorbeeld bij Zintuig.nl kiezen voor verschillende goedkope rugzakjes, witte t-shirts of boodschappentassen die praktisch zijn in gebruik en die je voor een lange termijn kunt inzetten. Of je kiest voor relatiegeschenken onder de euro of zelfs onder de 50 cent.


De oplage en de opdruk op merchandise is prijsbepalend


Het is goed om te weten dat de prijs van deze relatiegeschenken wordt beïnvloed door de hoeveelheid die je bestelt en de complexiteit van het bedrukken. Meer specifiek, de kosten per stuk dalen doorgaans als je een hogere oplage bestelt. Daarnaast is de prijs afhankelijk van het aantal kleuren dat je gebruikt voor de bedrukking. Een ontwerp met één kleur is goedkoper dan een ontwerp met meerdere kleuren. Als je kiest voor een bedrukking met vier kleuren in een kleine oplage, zal dit aanzienlijk duurder zijn dan een eenvoudige eenkleurige bedrukking in een grote oplage. Maar er zijn passende relatiegeschenken voor ieder budget, vooral als je kijkt naar de collectie van geschenken onder de euro. Deze goedkope relatiegeschenken zijn in tal van uitvoeringen te bestellen, waardoor je ze zo persoonlijk kunt maken als je zelf wilt. Weet je al precies welke goedkope relatiegeschenken het beste aansluiten bij jouw branche en de visie die je hebt? Dan wordt het kiezen ervan een stuk eenvoudiger.


Zintuig is er om je te helpen bij je keuzes voor de beste deal.


Welke goedkope relatiegeschenken zou je het liefste kiezen voor jouw bedrijf? Het is een goed idee om je eens te verdiepen in de gigantische collectie van relatiegeschenken onder de euro die beschikbaar is bij Zintuig.nl Relatiegeschenken een deskundige in dit vakgebied. Onze mensen staan voor je klaar om je te helen bij je keuzes. Je hebt hier niet alleen een ruime keuze uit diverse goedkope relatiegeschenken in verschillende kleuren en stijlen, maar ook de bedrukking ervan wordt vakkundig verzorgd. Van begin tot eind kun je rekenen op volledige ondersteuning en bovendien kun je profiteren van een zeer scherpe offerte. Ontdek snel de mogelijkheden voor jouw bedrijf en investeer in hoogwaardige, maar betaalbare relatiegeschenken en merchandise om de lokale community te ondersteunen en jouw bedrijf te promoten.

Hulp nodig bij het kiezen?

Wij zijn er om je te helpen

Servicemedewerker

Wat je geeft krijg je terug! = ons motto en belofte
Dus wij geven jou nog even de voordelen van zaken doen met Zintuig;

 • Gratis verzending
 • Gratis digitaal voorbeeld
 • Gratis advies en ervaring sinds 1999
 • Persoonlijke service
 • Super snelle levering
 • Beste prijsgarantie
 • Een gigantisch assortiment
 • Altijd wel een mogelijkheid nog iets te regelen waar anderen afhaken
 • Wij gaan ervoor jou als vaste klant welkom te heten, net zoals de honderden die je voor gingen