• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Reiswekkers, reisklokken
Reiswekkers, reisklokken

Reiswekker bedrukken 

Een reiswekker is een handige, compacte wekker die gemakkelijk mee kan op vakantie. Met een reiswekker kunt u uw relaties van de juiste tijd voorzien tijdens de vakantie's, en alsnog in hun gedachten blijven. 

Producten

Reiswekker voor uw relaties

Een reiswekker is niet zomaar een wekker. Deze wekkers zijn kleiner en compact waardoor ze gemakkelijk mee te nemen zijn op reis. Met deze wekkers hebben uw relaties ook op vakantie altijd een wekker bij zich en zicht op de tijd. Bij Zintuig is er een groot aanbod aan verschillende reiswekkers. Deze hebben een elegante en luxe uitstraling.

 

Reiswekkers bedrukken en bestellen

U kunt er voor zorgen dat uw relaties elke ochtend tijdens hun vakantie aan uw bedrijf denken. Dit kunt u doen door de reiswekker te bedrukken met uw bedrijfslogo of tekst. Telkens als men dan op de wekker kijkt zien zij uw logo voorbij komen. De reiswekkers bij Zintuig kunnen volledig bedrukt worden aan de hand van uw wensen. Bij verschillende reiswekkers heeft u de keus tussen een normale opdruktechniek, of een luxere lasergravering. De reiswekkers kunt u eenvoudig bestellen op Zintuig.nl. Op de pagina van de gewenste reiswekker kunt u gemakkelijk de kosten bereken voor het artikel met of zonder bedrukking bij het door u gewenste aantal. Als u nog vragen heeft, of advies verlangt kunt u altijd contact opnemen. 

 

 

*********************************************************************************************************************

 

Reiswekkers speciaal voor u op maat gemaakt!

Reiswekkers zijn speciale relatiegeschenken. Een reiswakker is geschikt voor meerdere doeleinden. Zo is een reiswekker handig als u op reis gaat maar ook handig voor op uw werk. De reiswekkers van ZIntuig hebben een elegante uitstraling. Kijk snel bij het aanbod!

 

Meer informatie over uw reiswekkers

Laat uw klanten en medewerkers weten dat u bij de tijd bent. Deze reiswekkers of reisklokken voor op reis zijn de moeite waard om mee te nemen. Bijna alle reiswekkers, reisklokken zijn te bedrukken of te graveren.