• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment

Sponsoring Goede doelen & MVO

Zintuig vindt MVO en goede doelen belangrijk en daarom zijn wij begonnen met een nieuw initiatief! Wij steunen graag stichtingen en verenigingen met hun promotiemateriaal voor goede doelen en MVO gerelateerde acties. Heeft u relatiegeschenken nodig en wil u graag hulp van experts? Kijk dan hieronder hoe u mee kunt doen!


Wat moet ik doen?
Stuur een mail met uw motivatie, doel en de link naar uw website naar sales@zintuig.nl. Binnen twee weken beoordelen wij uw verzoek en krijgt u een bericht of wij u gaan ondersteunen.
 

Nog meer weten?

MVO staat voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en is de laatste paar jaar heel belangrijk geworden voor bedrijven. Consumenten vinden dit namelijk steeds belangrijker. MVO kan zich op verschillende manieren uiten. Bedrijven kunnen bijvoorbeeld samenwerken met organisaties voor goede doelen of meewerken aan een beter milieu. Milieubewuster inkopen, produceren en transporteren zijn allemaal goede voorbeelden van MVO. Als u als bedrijf kan aantonen dat u veel betrokken bent met dit soort projecten en bewust bent van het verbeteren van het milieu, kan dit voor een pluspunt zorgen bij de consument. Vooral als het gehele bedrijf MVO ademt, kan dit voor meerwaarde zorgen. Bij elke bedrijfsactiviteit zal dan rekening moeten worden gehouden met MVO. Om ook ons steentje bij te dragen als leverancier van relatiegeschenken willen wij u graag helpen met het promoten van uw goede initiatieven!