• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment

Onboarding pakket, merchandising maatwerk met logo

 

Een onboardingpakket, ook wel bekend als een onboardingspakket of inwerkingspakket, is wat je ontvangt als je nieuw bent bij een organisatie om je te helpen snel aan te passen en effectief te integreren in je nieuwe functie en de organisatie als geheel. We willen ervoor zorgen dat je alle informatie en hulpmiddelen hebt die je nodig hebt om je nieuwe rol met succes te vervullen, terwijl je je ook welkom en ondersteund voelt.

Wat je in je onboardingpakket kunt verwachten, zijn onder andere:

Een persoonlijk welkomstbericht: We willen je hartelijk verwelkomen en je een overzicht geven van wat je kunt verwachten tijdens je onboardingproces.

Informatie over onze organisatie: We geven je documentatie over onze geschiedenis, missie, visie, waarden en cultuur, zodat je ons beter leert kennen.

Arbeidsvoorwaarden en beleid: Je ontvangt documenten met betrekking tot arbeidsvoorwaarden, zoals je arbeidsovereenkomst, salarisinformatie, vakantiedagen en ons bedrijfsbeleid, zoals gedragscodes en compliance-richtlijnen.

Trainingsmateriaal: We voorzien je van cursusmateriaal, handleidingen en bronnen die je nodig hebt om je functie succesvol uit te voeren, inclusief interne procedures en systemen.

Contactinformatie: Je krijgt een lijst met contactpersonen en belangrijke afdelingen binnen de organisatie, zodat je weet waar je terecht kunt voor vragen of ondersteuning.

Benodigde hulpmiddelen: We zorgen ervoor dat je toegang hebt tot de benodigde apparatuur, software, accounts en andere hulpmiddelen die je nodig hebt om je werk te doen.

Introdrctie tot je team: We stellen je voor aan je collega's, teamleden en geven je informatie over de rolverdeling binnen het team.

Marchandise van het bedrijf: We laten je trots een ambassadeur zijn van ons merk. We geven je de middelen waarmee je dat kan doen.

Ons doel is om ervoor te zorgen dat je je comfortabel en zelfverzekerd voelt in je nieuwe omgeving, zodat je snel productief kunt worden en kunt bijdragen aan het succes van onze organisatie. We willen ook graag een positieve relatie tussen jou en ons bedrijf opbouwen.

Onboarding merchandise.

Enkele voorbeelden van onboarding merchandise kunnen zijn:

Bedrijfskleding: T-shirts, polo's, jassen of andere kledingstukken met het bedrijfslogo en naam, die nieuwe medewerkers kunnen dragen om een gevoel van eenheid en identificatie met het bedrijf te creëren.

Welkomstgeschenken: Kleine geschenken of goodies met het bedrijfslogo, zoals mokken, notitieboekjes, pennen, sleutelhangers, of andere items die aan nieuwe medewerkers worden gegeven om hen te verwelkomen.

Informatieve materialen: Brochures, boekjes, en informatieve gidsen met betrekking tot de bedrijfscultuur, geschiedenis, waarden, missie, en andere belangrijke informatie die nieuwe medewerkers kunnen helpen zich snel aan te passen.

Bedrijfsinformatie op USB-drives: USB-drives met relevante documentatie, trainingsmateriaal en digitale bronnen om nieuwe medewerkers snel up-to-speed te brengen.

Bedrijfslogo op kantoorbenodigdheden: Kantoorbenodigdheden zoals mappen, notitieblokken, en pennen met het bedrijfslogo om de werkplek van nieuwe medewerkers te personaliseren.

Identificatiekaarten en badges: Identificatiekaarten of badges met naam en foto van de nieuwe medewerker, die handig zijn voor beveiligingsdoeleinden en om te laten zien dat ze bij het bedrijf horen.

Voordelen van een onboarding pakket 

Het is handig om een onboarding pakket te geven aan het personeel die nieuw bij je komt werken. Het is leuk om zo iets te krijgen omdat je het gevoel krijgt dat je erbij hoort en dat wil je natuurlijk als teamleider, manager of directeur, dat het nieuwe personeel een gevoel krijgt dat ze thuis horen bij het bedrijf. Daarom helpt Zintuig je wens te vervullen om een ideale onboarding pakket samen te stellen. Daarnaast promoot je je bedrijf natuurlijk ook aan de buitenwereld.