• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment

Promotie materiaal voor open dagen

Scholen die open dagen organiseren kunnen gebruikmaken van diverse promotiematerialen om hun instelling te presenteren en potentiële studenten en ouders aan te trekken. Van pepermunt doosjes tot aan bedrukbare petten. Deze materialen spelen een cruciale rol in het overbrengen van de identiteit, waarden en het onderwijsaanbod van de school. Hier volgt een uitgebreide uiteenzetting van effectieve promotie producten voor open dagen op scholen. 

Bedrukte tassen

Katoenen of milieuvriendelijke tassen met het logo van de school zijn niet alleen praktisch, maar fungeren ook als een langdurige herinnering voor bezoekers. Deze tassen kunnen worden gevuld met informatiemateriaal en goodies.Bedrukte tassen zijn een uitstekend promotiemateriaal voor scholen, vooral tijdens open dagen, inschrijvingsperioden of andere schoolgerelateerde evenementen. Deze tassen kunnen worden voorzien van het schoollogo, de naam of een specifieke boodschap en zijn een praktische manier voor scholen om hun zichtbaarheid en merkidentiteit te vergroten.

Het gebruik van bedrukte tassen is bijzonder effectief omdat ze niet alleen dienen als een herinnering aan het bezoek aan de school, maar ook in het dagelijks leven van studenten en hun ouders gebruikt kunnen worden. Dit zorgt voor een langdurige impact en continue merkexpositie. Bovendien, door het kiezen van milieuvriendelijke materialen, zoals gerecycled katoen of biologisch afbreekbare stoffen, kunnen scholen hun inzet voor duurzaamheid benadrukken.

Deze tassen bieden voldoende ruimte voor brochures, informatiefolders en andere promotionele items die tijdens open dagen worden uitgedeeld, waardoor ze een nuttig en welkom geschenk zijn voor bezoekers. Door het verstrekken van bedrukte tassen, versterken scholen niet alleen hun merk, maar tonen ze ook hun waardering en gastvrijheid naar potentiële nieuwe studenten en hun families.

Gepersonaliseerde Pennen en Notitieblokken

Pennen en notitieblokken met de naam en het logo van de school zijn nuttige items die studenten en ouders dagelijks kunnen gebruiken, waardoor de schoolnaam steeds weer onder de aandacht komt. Bedrukte pennen en notitieboekjes vormen een klassieke en effectieve keuze voor promotiemateriaal, vooral voor scholen. Deze items zijn niet alleen praktisch en veelgebruikt, maar bieden ook een subtiele manier voor scholen om hun merknaam en boodschap te verspreiden.

Pennen zijn alledaagse voorwerpen die door iedereen worden gebruikt, waardoor ze een uitstekend promotieartikel zijn. Een pen met het logo, de naam of het motto van de school herinnert studenten, ouders en docenten aan de school elke keer dat ze de pen gebruiken. Dit zorgt voor een voortdurende zichtbaarheid van de school in diverse settings, zowel binnen als buiten de schoolomgeving.

Notitieboekjes zijn een ander nuttig promotie item, vooral in een educatieve context. Ze kunnen worden gepersonaliseerd met de branding van de school en bieden studenten en docenten een handig hulpmiddel voor aantekeningen, huiswerk of planning. Net als pennen worden notitieboekjes vaak dagelijks gebruikt, wat zorgt voor herhaalde blootstelling aan de merknaam van de school.

School Merchandise

Het gebruik van petten en T-shirts als relatiegeschenken voor open dagen op scholen is een uitstekende manier om de schoolgeest en gemeenschapszin te bevorderen. Deze items kunnen effectief worden ingezet om een positieve en enthousiaste sfeer te creëren, en bieden tegelijkertijd praktische voordelen.

T-shirts met het logo, de mascotte of het motto van de school kunnen worden gedragen door studenten, leraren en personeel om eenheid en trots te tonen. Ze zijn ook fantastische giveaways voor potentiële nieuwe studenten en hun ouders, waardoor ze een tastbare herinnering aan de school en de open dag meenemen. Het dragen van deze T-shirts in de gemeenschap kan verder de zichtbaarheid van de school vergroten en werkt als een vorm van mobiele reclame.

Petten zijn eveneens nuttige en modieuze items die kunnen worden gebruikt als onderdeel van de schooluniformen of als sportkleding. Ze bieden bescherming tegen de zon tijdens buitenevenementen en kunnen worden aangepast met schoolkleuren, logo's of slogans. Net als T-shirts zijn ze een populaire keuze onder jongeren, wat ze een aantrekkelijk item maakt om als relatiegeschenk te ontvangen.

Gepersonaliseerde Waterflessen 

Duurzame waterflessen met het schoollogo kunnen een positieve boodschap van milieubewustzijn uitdragen en zijn een praktisch geschenk voor bezoekers. Waterflesjes als relatiegeschenk zijn een uitstekende keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een praktisch, duurzaam en milieuvriendelijk geschenk. Deze flesjes bieden een dagelijkse bruikbaarheid, waardoor ze een langdurige indruk achterlaten bij de ontvanger.

Met de mogelijkheid om ze te personaliseren, bijvoorbeeld door het bedrijfslogo of een gepersonaliseerde boodschap erop te drukken, worden ze effectieve tools voor merkpromotie. Bovendien getuigt het geven van herbruikbare waterflesjes van een inzet voor duurzaamheid, aangezien het helpt om het gebruik van wegwerpplastic te verminderen. Dit maakt ze niet alleen een nuttig, maar ook een milieubewust relatiegeschenk dat past bij een gezonde en ecologische levensstijl.

Promotie artikelen 

Deze promotiematerialen helpen niet alleen bij het informeren en betrekken van potentiële studenten en hun ouders, maar dragen ook bij aan het opbouwen van een sterke merkidentiteit voor de school. Het is belangrijk dat al deze materialen een consistente uitstraling en kwaliteit hebben, wat bijdraagt aan een professionele en samenhangende presentatie van de school.

Het gebruik van promotiemateriaal tijdens open dagen van scholen is een effectieve strategie om de instelling te profileren en een blijvende indruk te maken. Goed ontworpen banners, posters en vlaggen trekken niet alleen de aandacht, maar helpen ook om de school op een visueel aantrekkelijke manier te presenteren. 

Deze materialen kunnen cruciale informatie overbrengen, zoals de unieke aspecten van het onderwijsprogramma, buitenschoolse activiteiten en de successen van de school, en zo een compleet beeld schetsen van wat nieuwe studenten kunnen verwachten. Daarnaast fungeren brochures, folders en handouts als belangrijke communicatiemiddelen. Ze bieden gedetailleerde informatie over het curriculum, de faciliteiten, het inschrijvingsproces en ander essentieel beleid. Dit stelt geïnteresseerde studenten en hun ouders in staat om de informatie thuis nog eens rustig door te nemen.

School relatiegeschenken 

Promotiemateriaal zoals gepersonaliseerde pennen, notitieblokken of zelfs kledingartikelen met het schoollogo creëren niet alleen een gevoel van verbondenheid, maar werken ook als effectieve marketing tools. Elke keer dat deze items worden gebruikt, wordt de naam van de school op een subtiele manier gepromoot.

Het inzetten van dit soort promotiematerialen tijdens open dagen helpt bij het bouwen van een sterk merk voor de school. Het draagt bij aan het creëren van een positieve en gedenkwaardige ervaring, wat essentieel is voor het aantrekken van nieuwe studenten. Bovendien kunnen deze materialen worden gebruikt om de unieke sfeer en cultuur van de school te benadrukken, iets wat potentiële studenten kan aanspreken en overtuigen.

Kortom, goed gekozen en ontworpen promotiemateriaal is een essentieel onderdeel van elke succesvolle open dag. Het ondersteunt de school niet alleen in het overbrengen van belangrijke informatie op een effectieve en aantrekkelijke manier, maar versterkt ook het imago en de merkidentiteit van de school, wat cruciaal is voor het aantrekken en behouden van studenten.