• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment

Hoe worden producten bedrukt?

Wij zijn gespecialiseerd in het bedrukken van de producten die wij aanbieden.

Dit doen wij met een eigen drukkerij of de drukkerijen van onze partners.

Onze professionele reclame studio verleent gratis service bij elke bestelling.

Als je er niet uit komt dan wordt je door ons geholpen en zorgen wij ervoor dat de opdruk goed en duidelijk overkomt.

Onze mensen zitten voor je klaar!

Bij elke drukorder ontvang je een digitale drukproef ter goedkeuring voordat wij gaan drukken.

Het zetten van je tekst, passend maken van je logo of simpele grafische werkzaamheden zijn gratis.

Wij starten nooit met drukken voordat je de digitale drukproef hebt goedgekeurd, zie ziet dus wat we gaan doen voor jou, nog voordat we het werkelijk maken.

Dat is de zekerheid die wij geven, wat je geeft krijg je terug tenslotte!

Hoe ziet dat grotere plaatje er dan uit?

Zintuig.nl is een voorbeeld van een bedrijf dat actief is in de handel van relatiegeschenken en promotiemateriaal. Hier is een beschrijving van hoe het proces bij Zintuig.nl zou kunnen verlopen:

1. Import van grondstoffen en producten:

Zintuig.nl importeert grondstoffen en kant-en-klare relatiegeschenken van over de hele wereld. Deze grondstoffen kunnen variëren van textiel en plastic tot metaal en glas, afhankelijk van het type relatiegeschenk dat ze aanbieden.

2. Productie en personalisatie:

Zintuig.nl werkt samen met moderne productiefaciliteiten en drukkerijen waar ze relatiegeschenken produceren en personaliseren. Dit omvat bedrukkingstechnieken zoals zeefdruk, digitale druk, borduurwerk en graveren.

3. Kwaliteitscontrole:

Voordat de relatiegeschenken de deur uitgaan, ondergaan ze strenge kwaliteitscontroles om ervoor te zorgen dat ze aan de hoogste normen voldoen. Fouten worden opgespoord en gecorrigeerd.

4. Voorraadbeheer:

Zintuig.nl houdt een uitgebreide voorraad van relatiegeschenken bij in eigen of externe magazijnen. Dit stelt hen in staat om snel op bestellingen te reageren en klanten een breed scala aan opties te bieden.

5. Online verkoopplatform:

Het bedrijf heeft een online verkoopplatform waar klanten relatiegeschenken kunnen bekijken, aanpassen en bestellen. Klanten kunnen specificaties opgeven zoals aantallen, kleuren, opdrukopties en leveringstermijnen.

6. Klantenservice:

Zintuig.nl heeft een toegewijd klantenserviceteam dat klanten bijstaat bij het plaatsen van bestellingen, het beantwoorden van vragen en het verstrekken van advies over relatiegeschenken.

7. Logistiek en levering:

Het bedrijf beheert logistiek en levering om ervoor te zorgen dat bestellingen op tijd en in goede staat bij de klanten aankomen. Ze kunnen nationale en internationale verzendingen regelen.

8. Marketing en promotie:

Om klanten aan te trekken, voert Zintuig.nl marketingcampagnes uit via verschillende kanalen, waaronder online advertenties, e-mailmarketing en sociale media. Ze demonstreren hun producten op hun website en in promotievideo's.

9. Maatwerk en advies:

Zintuig.nl biedt maatwerkoplossingen aan klanten. Ze kunnen opdrukopties aanpassen, speciale verzoeken behandelen en advies geven over het beste relatiegeschenk voor de behoeften van de klant.

Kortom, Zintuig.nl is een voorbeeld van een bedrijf dat het gehele proces van import, productie, personalisatie, verkoop en distributie van relatiegeschenken beheert. Ze streven ernaar om klanten hoogwaardige producten te bieden die kunnen worden aangepast aan specifieke zakelijke behoeften en marketingdoelen.