• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Veel gestelde vragen

Kan ik een bestelling wijzigen of annuleren?

Nadat je akkoord hebt gegeven op de drukproef zullen we de productie starten en kan de order niet meer gewijzigd of geannuleerd worden.

Bij Zintuig.nl, net als bij veel andere bedrijven in de relatiegeschenkenindustrie, geldt het beleid dat zodra een klant akkoord heeft gegeven op de drukproef, de order niet meer gewijzigd of geannuleerd kan worden. Dit beleid wordt om verschillende redenen gehandhaafd:

Waarom kan ik niet meer veranderen als ik de drukproef heb goedgekeurd?

1. Maatwerk: Relatiegeschenken op Zintuig.nl worden vaak op maat gemaakt volgens de specifieke wensen van de klant. Nadat de klant het ontwerp heeft goedgekeurd, begint de productie met het bedrukken van de geschenken volgens deze specificaties. Deze personalisatie maakt de producten uniek en specifiek voor de klant.

2. Efficiëntie: Het bedrukken van relatiegeschenken vereist het instellen en aanpassen van drukmachines en apparatuur om het gekozen ontwerp op de producten aan te brengen. Eenmaal gestart, moeten deze machines efficiënt draaien om de productie door te laten gaan. Het wijzigen van een bestelling na het starten van de productie kan leiden tot stilstand en vertragingen in het productieproces.

3. Kosten en verspilling: Het annuleren of wijzigen van een bestelling nadat de productie is begonnen, kan leiden tot extra kosten en verspilling van materialen. Dit komt doordat de reeds geproduceerde relatiegeschenken mogelijk niet opnieuw kunnen worden gebruikt of verkocht.

4. Kwaliteitscontrole: Het handhaven van strikte controle over het productieproces van begin tot eind is essentieel om de kwaliteit en consistentie van de relatiegeschenken te waarborgen. Het wijzigen van een bestelling kan de kwaliteit in gevaar brengen.

Zintuig.nl streeft ernaar om klanten een soepel en efficiënt proces te bieden, en dit beleid draagt bij aan die efficiëntie en klanttevredenheid. Klanten worden aangemoedigd om zorgvuldig hun ontwerp en specificaties te controleren voordat ze akkoord geven op de drukproef om eventuele wijzigingen te vermijden nadat de productie is gestart. Dit helpt bij het voorkomen van complicaties en verzekert dat klanten de gewenste relatiegeschenken ontvangen.