• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Veel gestelde vragen

Hebben jullie ook echte merken?

Merken zitten uiteraard in het assortiment, want wees sterk en koppel je merk aan een merk.

Vraag ons om de mogelijkheden .

Een greep uit de mogelijkheden van de wisselende colecties,

Leveranciers van relatiegeschenken bieden vaak een breed scala aan merken en producten aan om aan de uiteenlopende behoeften van hun klanten te voldoen. De specifieke merken die beschikbaar zijn, kunnen variëren afhankelijk van de leverancier en hun productcatalogus op een bepaald moment. Hier zijn enkele merken die vaak te vinden zijn bij bekende leveranciers van relatiegeschenken:

Parker: Parker staat bekend om zijn hoogwaardige pennen en schrijfwaren. Ze bieden een scala aan elegante en gepersonaliseerde pennen die vaak worden gebruikt als relatiegeschenken.

Moleskine: Moleskine produceert kwalitatief hoogwaardige notitieboekjes en agenda's. Hun producten zijn populair als gepersonaliseerde relatiegeschenken.

Samsonite: Samsonite is een toonaangevend merk op het gebied van bagage en reisaccessoires. Ze bieden vaak gepersonaliseerde tassen en koffers als relatiegeschenken.

Columbia: Voor outdoor-gerelateerde relatiegeschenken zijn merken als Columbia populair. Ze bieden producten zoals fleece vesten, jassen en rugzakken.

The North Face: Dit merk is bekend om zijn outdoor- en sportkleding. Het wordt vaak gekozen voor relatiegeschenken voor avontuurlijke klanten.

Toppoint: Toppoint staat bekend om zijn balpennen en aanstekers. Ze zijn een populaire keuze voor gepersonaliseerde schrijfwaren.

JBL: JBL produceert hoogwaardige audioproducten, zoals draadloze luidsprekers en koptelefoons, die geschikt zijn als luxe relatiegeschenken.

Tumi: Tumi is gespecialiseerd in luxe reisbagage en accessoires en biedt vaak stijlvolle relatiegeschenken.

Prodir: Prodir staat bekend als het A merk pennen in de relatiegeschenken branche.

Houd er rekening mee dat de beschikbaarheid van deze merken kan variëren afhankelijk het seizoen en de huidige voorraad. Het is raadzaam om rechtstreeks contact op te nemen  voor specifieke informatie over merken en producten die momenteel beschikbaar zijn voor relatiegeschenken.