• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Veel gestelde vragen

Wat zijn jullie levertijden ?

Zintuig levert goederen uit eigen voorraad en eigen productie en uit fabrieken en voorraden uit het verre oosten of de EU.

Bepalend voor de levertijd is de lokatie van de voorraad, de bewerking, het aantal en de "drukte op de pers".

Indicatie standaard levertijden:

Eigen voorraad en productie < 1 week

EU voorraad en productie > 2 weken

VO voorraad en productie > 4 maanden ( zeevracht)

VO voorraad en productie > 2 maanden ( luchtvracht)

Spoed trajecten, ja hoor, kom maar op!

Uiteraard kunnen wij vaak sneller leveren, dan importeren wij met een koeriersdienst en bewerken in eigen huis.

De planning is dan beter te beinvloeden en uw deadline ( bijna ) altijd haalbaar.

Bij Zintuig.nl wordt er veel waarde gehecht aan een efficiënt en vlot drukproces voor relatiegeschenken. Het bedrijf streeft ernaar om klanten snel en probleemloos van dienst te zijn, vanaf het moment van bestelling tot de levering van de afgewerkte relatiegeschenken. Hier zijn de belangrijkste aspecten van het spoedtraject bij Zintuig.nl:

1. Snelle offerte en bestelling:

Klanten kunnen snel en eenvoudig online een offerte aanvragen voor hun gewenste relatiegeschenken. Het offerteformulier is gebruiksvriendelijk en biedt de mogelijkheid om specifieke details op te geven, zoals het aantal, de gewenste opdruk, de kleurkeuze en de leverdatum.

2. Drukproef binnen 1 uur:

Zintuig.nl streeft ernaar om binnen slechts 1 uur een digitale drukproef naar de klant te sturen nadat de offerteaanvraag is ontvangen en verwerkt. Dit stelt de klant in staat om het ontwerp en de opmaak van de relatiegeschenken te beoordelen voordat de productie begint.

3. Snelle productie en personalisatie:

Nadat de klant akkoord is gegaan met de drukproef en de offerte, gaat de productie van de relatiegeschenken van start. Zintuig.nl beschikt over geavanceerde productiefaciliteiten en drukkerijen om ervoor te zorgen dat de productie snel en efficiënt verloopt.

4. Spoedleveringsopties:

Zintuig.nl biedt verschillende spoedleveringsopties, afhankelijk van de behoeften van de klant. Klanten kunnen kiezen voor expresslevering als ze hun relatiegeschenken snel nodig hebben voor een evenement, beurs of promotiecampagne.

5. Uitgebreide en ervaren klantenservice:

Het klantenserviceteam van Zintuig.nl staat klaar om klanten te helpen met vragen, advies te geven over productkeuzes en eventuele problemen op te lossen. Ze zijn bereikbaar via telefoon en e-mail.

6. Online tracking:

Klanten kunnen de voortgang van hun bestelling volgen via een online tracking-systeem. Dit biedt transparantie en gemoedsrust, omdat klanten kunnen zien wanneer hun relatiegeschenken worden verzonden en worden verwacht te arriveren.

Kortom, Zintuig.nl begrijpt het belang van snelle en efficiënte service bij het bedrukken van relatiegeschenken. Het spoedtraject is ontworpen om klanten te helpen bij het snel en probleemloos verkrijgen van gepersonaliseerde relatiegeschenken, zelfs als er strakke deadlines zijn. Dit maakt het gemakkelijker voor bedrijven om zich voor te bereiden op evenementen, campagnes en andere zakelijke activiteiten waarbij relatiegeschenken een cruciale rol spelen.