• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Veel gestelde vragen

Als ik een offerte aanvraag zit ik dan gelijk aan een order vast?

Een offerte aanvraag is vrijblijvend en hier zit dus geen verplichting tot aankoop aan verbonden, anders dan bij een bevestiging.

Bij Zintuig.nl worden twee soorten offertes aangeboden om aan de verschillende behoeften van klanten te voldoen: een 'standaard offerte' en een 'spoed offerte'. Hier is het verschil tussen deze twee soorten offertes:

1. Standaard Offerte:

Een standaard offerte bij Zintuig.nl is bedoeld voor klanten die geen onmiddellijke haast hebben bij het bestellen van relatiegeschenken. Dit type offerte biedt een normale doorlooptijd voor de volledige bestel- en productieprocedure.

Klanten kunnen een standaard offerte aanvragen via de website van Zintuig.nl. Hierbij kunnen ze gedetailleerde specificaties opgeven, zoals het gewenste aantal relatiegeschenken, het type opdruk, de kleurkeuze en de leverdatum. Het klantenserviceteam zal vervolgens een offerte op maat maken op basis van deze specificaties.

De doorlooptijd voor de standaard offerte is afhankelijk van de complexiteit van de bestelling, de beschikbaarheid van materialen en andere factoren. Klanten ontvangen een schatting van de levertijd wanneer ze hun offerte ontvangen.

2. Spoed Offerte:

Een spoed offerte is ontworpen voor klanten die dringend relatiegeschenken nodig hebben, bijvoorbeeld voor een evenement met strakke deadlines. Dit type offerte versnelt het hele proces, van offerte tot levering.

Om een spoed offerte aan te vragen, kunnen klanten contact opnemen met het klantenserviceteam van Zintuig.nl via telefoon of e-mail en hun specifieke behoeften bespreken. Het team zal proberen een offerte op maat te maken met inachtneming van de korte doorlooptijd.

De spoed offerte omvat een versnelde drukproef, snellere productie en leveringsopties die zijn afgestemd op de gewenste leverdatum van de klant.

Het belangrijkste verschil tussen een standaard offerte en een spoed offerte bij Zintuig.nl is de snelheid van de service. Spoed offertes zijn bedoeld om klanten te helpen bij het verkrijgen van gepersonaliseerde relatiegeschenken binnen strakke tijdlijnen, terwijl standaard offertes meer geschikt zijn voor situaties waarin er meer flexibiliteit is wat betreft de leverdatum. Beide offertes worden op maat gemaakt op basis van de specifieke behoeften van de klant om ervoor te zorgen dat ze de best mogelijke service krijgen.