• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Veel gestelde vragen

Zijn de offertes inclusief bedrukking met mijn logo?

Alle offertes zijn verschillend (afhankelijk van je wensen). In de offerte vermelden we altijd duidelijk de prijs zonder bedrukking en de prijs met bedrukking zodat je zelf hier een keuze kan maken. Hierbij kan het ook gebeuren dat er meerdere prijzen staan voor de bedrukking. Dit kan dan bijvoorbeeld de prijs zijn met 2 kleuren opdruk of de prijs van een opdruk met verschillende druktechnieken.

Bij Zintuig.nl worden offertes altijd inclusief bedrukking aangeboden, en indien gewenst, wordt ook een drukproef opgenomen. Dit betekent dat wanneer klanten een offerte aanvragen voor relatiegeschenken, de prijs die ze ontvangen rekening houdt met de kosten van de bedrukking van het product met hun logo, tekst of afbeelding.

De belangrijkste kenmerken van de offertes bij Zintuig.nl:

1. Inclusief bedrukking:

De offerte die klanten ontvangen, omvat altijd de kosten voor het bedrukken van de relatiegeschenken met de door de klant gekozen opdruk. Dit betekent dat klanten een duidelijk beeld krijgen van de totale kosten van hun bestelling, inclusief de personalisatie.

2. Duidelijke prijsopgave:

De offerte bevat een gedetailleerde prijsopgave, waarin de kosten voor de relatiegeschenken zelf, de bedrukking en eventuele extra opties of diensten worden gespecificeerd. Dit biedt transparantie en helpt klanten bij het begrijpen van de totale kosten.

3. Drukproef inbegrepen (indien gewenst):

Klanten hebben de mogelijkheid om een drukproef aan te vragen voordat de productie begint. Dit stelt hen in staat om het ontwerp en de opmaak van de relatiegeschenken te bekijken voordat ze worden bedrukt. De kosten voor de drukproef zijn inbegrepen in de offerte.

Dit benadrukt het streven van Zintuig.nl naar een transparante en klantgerichte aanpak. Klanten kunnen erop vertrouwen dat de offerte die ze ontvangen, alle relevante kosten omvat en dat ze de mogelijkheid hebben om het ontwerp te controleren voordat de productie begint. Dit helpt bij het vereenvoudigen van het bestelproces en zorgt ervoor dat klanten precies weten wat ze kunnen verwachten.