• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Veel gestelde vragen

Kan een product worden bedrukt met verschillende opdrukken?

Voor elk product zijn er vaak 1 of meerdere bedrukkingsposities.

Deze posities zijn afhankelijk van het product.

Bij het product kan je zien of er 1 of meerdere posities te bedrukken zijn.

Kan een relatiegeschenk product worden bedrukt met verschillende opdruk methodes? "

Ja, veel relatiegeschenkproducten kunnen worden bedrukt met verschillende opdrukmogelijkheden, afhankelijk van het type relatiegeschenk, het materiaal, het ontwerp en je specifieke behoeften. Hier zijn enkele veelvoorkomende opdrukmogelijkheden die vaak worden gebruikt voor relatiegeschenken:

1. Zeefdruk: Zeefdruk is een veelgebruikte drukmethode voor relatiegeschenken zoals t-shirts, mokken, tassen en paraplu's. Het is kosteneffectief voor grotere oplagen en biedt duurzame resultaten.

2. Digitale druk: Digitale druk is geschikt voor full-color afbeeldingen en gedetailleerde ontwerpen. Het wordt vaak gebruikt voor relatiegeschenken zoals stickers, pennen en notitieboekjes.

3. Borduurwerk: Borduurwerk wordt vaak gebruikt voor textielproducten zoals polo's, hoeden en jassen. Het geeft een hoogwaardige uitstraling en is duurzaam.

4. Graveren: Graveren is geschikt voor metalen en houten relatiegeschenken, zoals sleutelhangers, pennen en trofeeën. Het creëert een permanente en hoogwaardige opdruk.

5. Tampondruk: Tampondruk is ideaal voor kleine relatiegeschenken met een onregelmatig oppervlak, zoals golfballen, stressballen en kleine gadgets.

6. Transferdruk: Transferdruk wordt gebruikt voor het bedrukken van textiel en kan complexe ontwerpen met veel kleuren aan, wat handig is voor kledingstukken en tassen.

7. Sublimatiedruk: Sublimatiedruk wordt vaak gebruikt voor relatiegeschenken zoals mokken, muismatten en telefoonhoesjes. Het biedt levendige kleuren en duurzame resultaten.

8. UV-printen: UV-printen is geschikt voor relatiegeschenken zoals telefoonhoesjes, USB-sticks en promotionele items met harde oppervlakken.

Het is belangrijk om te overleggen met zintuig als leverancier of drukkerij van relatiegeschenken om de meest geschikte opdrukmethode voor je specifieke product en ontwerp te bepalen. De keuze van de opdrukmethode kan afhangen van factoren zoals het type materiaal, de gewenste kwaliteit, de oplage en het budget. Sommige relatiegeschenken kunnen zelfs meerdere opdrukmogelijkheden hebben, zodat je kunt kiezen welke het beste bij je behoeften past.

Meer info over de druktechnieken bij Zintuig.nl