• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Veel gestelde vragen

Geven jullie korting aan goede doelen?

Afhankelijk van het product, het aantal, de levertijd is dit altijd bespreekbaar.

Bij vragen hierover kan je het beste even contact met ons opnemen.

Op sponsoring pagina kan je hier meer over lezen

Wat je geeft krijg je terug, de slogan van Zintuig.

Onder ons logo staat "wat je geeft krijg je terug"  dat is een spreekwoord of gezegde wat we belangrijk vinden, niet alleen omdat wij nu eenmaal in relatiegeschenken handelen en deze bedrukken met teksten en logo's, producten die vanuit het zelfde principe de weg in de wereld vinden.

Een korte uitleg van onze slogan.

Het spreekwoord "wat je geeft, krijg je terug" verwijst naar het idee dat de acties en houding die je in de wereld neerzet, vaak invloed hebben op de manier waarop anderen jou behandelen en hoe het leven in het algemeen op jou reageert. Het drukt het concept uit van wederkerigheid en karma.

Hier zijn enkele belangrijke punten om dit spreekwoord uit te leggen:

Positieve acties leiden tot positieve reacties: Als je vriendelijk, behulpzaam en respectvol bent tegenover anderen, is de kans groter dat mensen op dezelfde manier tegen jou zullen zijn. Mensen voelen zich vaak aangetrokken tot mensen met een positieve en vriendelijke houding.

Negatieve acties kunnen negatieve reacties veroorzaken: Als je onbeleefd, egoïstisch of respectloos bent, bestaat de kans dat anderen op dezelfde manier op jou reageren. Mensen hebben de neiging om zich te distantiëren van mensen die negativiteit verspreiden.

Karma: Het idee van karma, dat vooral in sommige culturele en spirituele tradities wordt benadrukt, suggereert dat de energie die je de wereld in stuurt, op een of andere manier naar je terugkomt. Met andere woorden, als je goede dingen doet, zal het leven je vaak belonen, en als je slechte dingen doet, kun je negatieve gevolgen verwachten.

Empathie en begrip: Het spreekwoord benadrukt ook het belang van empathie en begrip. Door te proberen de behoeften en gevoelens van anderen te begrijpen en daarop te reageren, kun je vaak een positieve interactie en relatie opbouwen.

Levenshouding: Over het algemeen benadrukt dit spreekwoord het belang van een positieve levenshouding. Het geloof dat vriendelijkheid en vrijgevigheid worden beloond, moedigt veel mensen aan om zich op die manier te gedragen, niet alleen vanwege de verwachte beloningen, maar ook omdat het een moreel en ethisch juiste keuze is.

Kortom, "wat je geeft, krijg je terug" herinnert ons eraan dat onze acties invloed hebben op hoe anderen ons behandelen en hoe ons leven zich ontvouwt, en het moedigt aan tot een positieve, respectvolle en behulpzame benadering van interacties met anderen.